Brigada Diverse

Ce afaceri murdare se fac prin Suceava!

Un banal panou publicitar ridică mari semne de întrebare despre ceea ce se petrece în municipiul Suceava. O firmă, cică necunoscută, şi-a permis să amplaseze un astfel de panou chiar în faţa Primăriei Suceava.

Tupeu şi sfidare ar spune multă lume. Eu mă întreb dacă nu cumva este şi altceva la mijloc. Mai exact interese ascunse ale unor oameni din administraţia locală, care sub pretextul că nu ştiu şi nu văd au permis amplasarea acestui mijloc de promovare a unei firme. Şi totul contra unor comisioane grase, că doar nu-şi închipuie cineva că ochii se închid dezinteresat.

Când afirm asta mă bazez şi pe ieşirea deputatului Ioan Bălan. Deşi aflat în acelaşi partid cu cei din conducerea Primăriei Suceava, Bălan l-a lovit direct pe primarul Ion Lungu.

„În Suceava, faţă de alte oraşe, spaţiul public este excesiv ocupat de panouri şi problema asta s-a discuta, în timpul campaniei electorale, şi cu primarul Ion Lungu. Azi sunt surprins să constat că lucrurile nu merg în sensul discutat, ci panourile se înmulţesc pe zi ce trece. Atunci l-am văzut pe primarul Ion Lungu foarte grijuliu cu domeniul public, aşa că mă miră generozitatea cu care acum s-a acordat spaţiu pentru panouri amplasate haotic, oricând şi oriunde”, a afirmat deputatul.

Oare pe cine o fi supărat panoul amplasat ilegal în faţa Primăriei Suceava şi unde se duceau banii negri din această afacere?

Şi dacă cineva îşi permite să amplaseze ditamai panourile publicitare ilegal în centrul oraşului, ce s-o întâmpla cu contractele la care nimeni nu are acces şi pentru care se decontează sume exorbitante din bugetul local sau din alte surse atrase de la nivel naţional sau european, dar care în final trebuie rambursate tot din banul suceveanului. Sincer să fiu, mi-e frică să mă gândesc ce se poate găsi.

Articole asemănătoare

Citiți de asemenea
Close
Back to top button