Politicieni în răspăr

Ce vâlvă a stârnit venirea șefului AUR la Suceava!

Anunțul că George Simion, copreședintele AUR, va ajunge vineri la Suceava pentru a se întâlni cu susținătorii pe esplanada Casei de Cultură a stârnit un adevărat tzunami pe rețelele de socializare. În aproximativ o oră, la un material postat pe această temă au apărut peste 100 de comentarii, majoritatea negative la adresa lui George Simion și a partidului AUR. Iată câteva: ”Un partid de rahat!!Foști condamnați, hoți și comuniști!” sau ”Să mergi să-l vezi pe George Simion e exact cum te-ai uita la Acces Direct să-i vezi pe <Vulpița si Viorel> e același nivel de prostie”. Totuși, există și persoane care au apreciat noul partid.

”Noi, cei din diasporă, l-am votat și îl vom vota în continuare. E la început de drum, un partid înființat de puțină vreme. Eu cred că merita o șansă cum au avut-o toți hoții în ultimii 30 de ani”, este unul dintre comentarii. Un alt susținător scrie: ”Întrebare pentru cei ce judecă, critică, aruncă cu gunoi peste noile formațiuni politice, ați fost la vot? De 30 de ani au fost numai fosile comuniste la conducerea țării și vedeți și voi unde suntem. O fi bun sau nu îl vedem după 4 ani, pe ceilalți îi știm de 30 și tot vă păcălesc cu o sacoșă de ulei și mălai. Dacă se vroia schimbare se ieșea la vot nu la criticat pe Facebook. Toți sunteți zmei în spatele tastaturi dar când vine ziua să îți exprimi un drept câștigat de alții cu multe sacrificii, tu ce faci? Hai să lăsăm momentan criticile și să nu judecăm prea devreme”.

Nu vreau să fiu partizanul nici uneia din tabere, dar sunt de acord cu cititorul care a spus că mulți sunt ”zmei în spatele tastaturii”, aspect pe care l-am invocat și cu alte ocazii. La alegerile din 6 decembrie din județul Suceava prezența la vot a fost de 28,96%, ceea ce înseamnă că 7 din 10 suceveni nu și-au exprimat dreptul constituțional. În schimb, există o radicalizare pe grupurile de socializare, una călduță și confortabilă, care, de fapt, nu implică nici un efort și nici o responsabilitate. Într-adevăr, pe listele AUR sunt persoane cu trecut dubios, dar dacă ne uităm și în alte partide situația nu este imaculată. În plus, în cei 30 de ani a existat un traseism politic incredibil, oameni care au fost prin mai toate partidele, dovedind că nu au nici un fel de coloană vertebrală. Vrem nu vrem, următorii 4 ani AUR va fi în Parlamentul României, iar dacă dezinteresul oamenilor pentru clasa politică va fi la fel de scăzut, sau poate chiar la cote și mai mici, s-ar putea să avem surpriza unui AUR mai mare. Iar ca o părere personală, orice scandal generat în jurul acestui partid nu face altceva decât să-i crească actuala cotă de piață. Și, să nu uităm că în județul Suceava AUR a obținut unul din cele mai bune scoruri de la nivel național.

Articole asemănătoare

2 Comentarii

  1. Si??? 100 de agenti ori SECU ori Penelepristi care inunda retelele.. Kkkt… O postare a lui Simion are 30,000 reactii intro o zi .. marea majoritate likuri si inimioare.. Uite.. si eu voi intra pe situl lui si voi da un Like.. asa in ciuda SECURISTILOR care au inceput deja DEMONIZAREA… Este PATRIOT deci tre sa dispara nu i asa? Numai daca esti „bolsevizat” ai asa atitudine..

  2. Si??? 100 de agenti SECU ori Penelepristi care inunda retelele.. Kkkt… O postare a lui Simion are 30,000 reactii intro 0 zi .. marea majoritate likuri si inimioare.. Uite.. si eu voi intra pe situl lui si voi da un Like.. asa in ciuda SECURISTILOR care au inceput deja DEMONIZAREA… Este PATRIOT deci tre sa dispara nu i asa? Hai sictir golanime bolsevizata..

Back to top button