Shares

La mai bine de jumătate de an de la ştirea care a făcut ocolul României, potrivit căreia cel mai bun fotbalist al planetei, argentinianul Lionel Messi, ar fi urmat să-şi petreacă Paştele în Bucovina, vin şi câteva lămuriri.

Acestea vin din partea lui Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, cel care a lansat pe piaţă informaţia.

„A fost o solicitare din partea lui Gică Popescu pentru fotbalistul Messi să vină în Suceava, chiar să închirieze Casa de Oaspeţi. Se discutase şi acest lucru, şi atunci am făcut o declaraţie că auzisem, tot aşa, nici nu mai era conferinţă de presă, dar eram eu foarte relaxat şi le-am spus (n.a. – jurnaliştilor), şi a apărut a doua zi pe presă, şi atunci, cred că din păcate nu a mai venit Messi, fiindcă apăruse în presă, şi am spus că am greşit”, a declarat Gheorghe Flutur.

În perioada Paştelui, Messi avea meciuri importante cu echipa sa de club, FC Barcelona, aşa că nu ar fi putut ajunge la Suceava.

Gheorghe Flutur a nuanţat şi acest aspect: „Solicitarea a fost la RAPPS, la domnul Cucu, şi în felul acesta am spus eu. Domnule, ne-a solicitat că vine de Paşte. Acuma, Paştele nu însemna neapărat că vine în ziua de Paşte. Amintiţi-vă că noi aveam două săptămâni evenimente de Paşte. De exemplu, personalităţile caută să vină în locuri cu legendă, cu tradiţii şi nu neapărat în ziua de Paşte, cu plus minus, şi la asta ne refeream”.

Un alt invitat de marcă, care nu a confirmat sosirea în Bucovina pentru iarna acestui an, cu ocazia programului „Crăciun în Bucovina”, este actorul Nicolas Cage. „M-a mâncat limba să spun unui jurnalist că îl voi invita. Trebuie să cer celor care scriu precizarea clară că l-am invitat, nu că şi vine”, a comentat Flutur eventuala prezenţă a lui Nicolas Cage în Bucovina.