Shares

Viaţa aşa zis mondenă a europarlamentatului Petru Luhan nu îi prea este pe plac celui care l-a sprijinit în plan politic, recte Gheorghe Flutur.

Chiar dacă nu a fost prea virulent la adresa acţiunilor şi apariţiilor lui Luhan prin ziarele de scandal ori în emisiuni de televiziune cu un conţinut cel puţin îndoielnic, vicepreşedintele PD-L şi-a arătat dezamăgirea.

„Petru Luhan are foarte multe calităţi. Trebuie însă să recunosc că am şi un amar în suflet atunci când îl găsesc în această zonă mondenă mai mult decât trebuie. E tânăr, e necăsătorit, trebuie să facă şi aşa ceva, dar uneori nu-şi dozează acţiunile şi sentimentul meu e că şi le caută cu lumânarea, parcă vrea să fie vedetă în zona tabloidelor, şi eu aştept altceva. Este încă timp să-l aduc pe drumul pe care dorim să-l aducem”, a declarat Gheorghe Flutur.

Rămâne de văzut ce înseamnă aducerea lui Petrică pe drumul cel bun. Înainte de a fi poziţionat pe traseul corect, eurodeputatul trebuie scos din apă, mai bine zis din cada unde să bălăcea pe un post naţional de televiziune în timp ce judeţul Suceava era sub ape la propriu.