Shares

Singurul mall din Suceava îi trimite pe localnici la Iaşi. Şi nu doar dintr-un singur motiv, pentru cumpărături, ci şi pentru a viziona un film.

Promisiunile celor de la Iulius Mall de a deschide mai multe cinematografe au rămas, deocamdată, la stadiul de proiect. Aşa se face că Suceava este un oraş unde singurul loc de vizionare a unui film este canapeaua de acasă.

Despre defunctul cinema Modern vorbim doar la timpul trecut, iar despre cinematografele de la Iulius Mall, la timpul viitor. Prezentul este exclus din ecuaţie, şi asta în detrimentul sucevenilor.

Din dorinţa de a viziona un film în condiţii calitative bune, sucevenii nu ezită să se deplaseze 300 de km, dus-întors, până la Iaşi. Cei care au fost acolo spun că se merită, în ciuda preţurilor destul de piperate.

Efectul 3D e cu adevărat spectaculos, iar preţul unui bilet se merită. În timpul săptămânii, un bilet costă 17 lei, iar în week-end este ceva mai mare, 18 lei. Rezervările se pot face şi pe internet, iar dacă vă hotărâţi să mergeţi trebuie să ştiţi că cele 5 săli sunt mai mereu pline sau aproape pline.

Preţurile la sucuri şi popcorn sunt cam piperate. O cola de 750 ml costă 15 lei, iar o apă minerală la jumătate este 5 lei.

Dar, vorba unui prieten, nimeni nu te obligă să cumperi.