Shares

Zilele actualului preşedinte de la Fotbal Club Cetatea sunt numărate. Constestat de suporteri, dar mai ales de rezultate, Ciprian Anton a ajuns la fundul sacului cu promisiuni, iar suporterii cred că nu mai poate fi şef peste destinele formaţiei sucevene.

Site-urile de sport din judeţ au publicat un mesaj prin care se cere demisia lui Ciprian Anton de la cârma echipei Fotbal Club Cetatea. Iată textul anunţului: „Am citit zilele trecute că preşedintele Ciprian Anton a decretat MOMENTUL ZERO, pentru FC Cetatea. După 6 luni în care a condus acest club, FC CETATEA SUCEAVA a ajuns pe un loc retrogradabil, i-a pierdut pe cei mai valoroşi jucători. La capitolul juniori, nu se reconstruieşte nimic, ba mai mult se vând jucători pe bandă rulantă. Nu sunt atraşi investitori la echipă. Lipsa de experienţă a preşedintelui Ciprian Anton este evidentă.

Dacă vă pasă de echipa fanion a judeţului şi vreţi ca ea să redevină cât mai repede măcar o parte din ceea ce a fost, O ECHIPĂ DE SUCEVENI PENTRU SUCEVENI, atunci să decretăm şi noi suporterii MOMENTUL ZERO. Reconstrucţia trebuie să înceapă de sus în jos. Primul este ca preşedintelui Ciprian Anton să i se ceară în mod oficial DEMISIA!

Această petiţie cu cât va avea mai mulţi semnatari cu atât va avea o greutate mai mare în momentul în care va fi înmânată primarului Sucevei, dl Ioan Lungu. E momentul să ne exprimăm liber opinia şi să arătăm că Cetatea Suceava nu poate muri. Spune DA pentru DEMISIA presedintelui FC Cetatea Suceava, Ciprian Anton. Destinatar: Primarul municipiului Suceava, dl Ion Lungu”.

Referitor la acest demers, am încercat să aflăm şi punctul de vedere al lui Anton.

Acesta a fost tranşant şi a anunţat că nu-şi dă demisia.

„Dacă sunt demis plec cu plăcere, în rest pot spune că nu intenţionez să-mi dau demisia. Nu-mi reproşez foarte multe cât am fost în fruntea echipei Fotbal Club Cetatea, nu am nimic cu fostele glorii ale clubului şi cred că nu am făcut greşeli majore”, a declarat Ciprian Anton.

Acesta a menţionat că singurul lucru pe care şi-l reproşează este acela că nu a întinerit lotul, dar că s-a ajuns aici din motive financiare şi totul a intrat acum pe un făgaş normal.

Referitor la demisia care i se cere, Ciprian Anton a spus că o consideră o chestiune democratică şi nu crede că este cineva în spatele acestei acţiuni.