Brigada Diverse

Un preşedinte falimentar

Zilele actualului preşedinte de la Fotbal Club Cetatea sunt numărate. Constestat de suporteri, dar mai ales de rezultate, Ciprian Anton a ajuns la fundul sacului cu promisiuni, iar suporterii cred că nu mai poate fi şef peste destinele formaţiei sucevene.

Site-urile de sport din judeţ au publicat un mesaj prin care se cere demisia lui Ciprian Anton de la cârma echipei Fotbal Club Cetatea. Iată textul anunţului: „Am citit zilele trecute că preşedintele Ciprian Anton a decretat MOMENTUL ZERO, pentru FC Cetatea. După 6 luni în care a condus acest club, FC CETATEA SUCEAVA a ajuns pe un loc retrogradabil, i-a pierdut pe cei mai valoroşi jucători. La capitolul juniori, nu se reconstruieşte nimic, ba mai mult se vând jucători pe bandă rulantă. Nu sunt atraşi investitori la echipă. Lipsa de experienţă a preşedintelui Ciprian Anton este evidentă.

Dacă vă pasă de echipa fanion a judeţului şi vreţi ca ea să redevină cât mai repede măcar o parte din ceea ce a fost, O ECHIPĂ DE SUCEVENI PENTRU SUCEVENI, atunci să decretăm şi noi suporterii MOMENTUL ZERO. Reconstrucţia trebuie să înceapă de sus în jos. Primul este ca preşedintelui Ciprian Anton să i se ceară în mod oficial DEMISIA!

Această petiţie cu cât va avea mai mulţi semnatari cu atât va avea o greutate mai mare în momentul în care va fi înmânată primarului Sucevei, dl Ioan Lungu. E momentul să ne exprimăm liber opinia şi să arătăm că Cetatea Suceava nu poate muri. Spune DA pentru DEMISIA presedintelui FC Cetatea Suceava, Ciprian Anton. Destinatar: Primarul municipiului Suceava, dl Ion Lungu”.

Referitor la acest demers, am încercat să aflăm şi punctul de vedere al lui Anton.

Acesta a fost tranşant şi a anunţat că nu-şi dă demisia.

„Dacă sunt demis plec cu plăcere, în rest pot spune că nu intenţionez să-mi dau demisia. Nu-mi reproşez foarte multe cât am fost în fruntea echipei Fotbal Club Cetatea, nu am nimic cu fostele glorii ale clubului şi cred că nu am făcut greşeli majore”, a declarat Ciprian Anton.

Acesta a menţionat că singurul lucru pe care şi-l reproşează este acela că nu a întinerit lotul, dar că s-a ajuns aici din motive financiare şi totul a intrat acum pe un făgaş normal.

Referitor la demisia care i se cere, Ciprian Anton a spus că o consideră o chestiune democratică şi nu crede că este cineva în spatele acestei acţiuni.

Articole asemănătoare

3 Comentarii

  1. dle sandrinio,am citit de multe ori ce scrieti pe blogul dvs. Am o scurta intrebare,daca vreti sa contribuiti la insanatosirea acestui popor nenorocit,numit poporul roman, lansati un subiect, care ar putea duce intr-acolo.Ma gandesc ca bolile principale ale romanilor sunt nepasarea si nesimtirea…si ma exemplific….
    Odiosul incident petrecut zilele astea, prin care a cea femeie si-a omorat fetitele ar fi putut fi evitat, in opinia mea, daca vecinii, care se laudau ca au auzit tip[ete de siperare ar fi procedat ca niste oameni normali la cap si ar fi sunat la 112. In Germania,Austria sau orice tara civilizata, un om cu bun simt si frica de Dumnezeu,cand aude ca la un vecin in casa este alagie,seaud tipete,suna la 112w si in maxim 5minute politia e acolo…astia se lauda acum ca au auzit tipete…deci nepasare si nesimtire crasa,care ar trebui sa ii urmareasca toata viata pe acesti vecini nesimtiti…DECADENTA MORALA,NEPASARE SI NESIMTIRE-DIN ACEASTA CAUZA SUNTEM O TARA SUB NIVELUL TARILOR BANANIERE…ASA CEVA AR FI FOST EVITAT IN TARILE CIVILIZATE…DACA LANSATI ACEASTA TEMA DEZBATERII PUBLICE, SI IN ZIAR,SUNTETI UN MARE JURNALIST,SINCER,NU PT CA AM V-AM RUGAT EU CI PT CA ACEASTA E CANGRENA POPORULUI ROMAN…SA NU ITI PESE DACA TRECI PE LANGA CINEVA CARE ETSE LOVIT DE HOTI,NU SUNI,NU CHEMI POLITIA,NU VEZI,NU ITI PASA…ROMANII DIN STRAINATATE PARCA SUNT ALTFEL,SUNT MAI ALTRUISTI..CEI RAMASI IN TARA SUNT INVIDIOSI SI NARCISISTI..NU IN TOTALITATE,DAR DESTUL DE MULTI…ASTIA DE LA BLOCUL CU PRICINA AR TREBUI PEDEPSITI..EU DACA AS PUTEA I-AS PEDEPSI CRUNT….MULTUMESC PT CA ATI CITIT ACESTE RANDURI

    1. Prostii. Ce zici tu e exact ce spunea ala de la liberali dupa crimele desoperite uichendul trecut, cica se dau filme violente la televizor.

Back to top button