Brigada Diverse

Crai Nou a lipsit azi de pe tarabe

Unul dintre cele trei ziare locale, Crai Nou, nu a apărut astăzi pe tarabe.

Iniţial, s-a spus că la Suceava au ajuns doar ziarele destinate abonamentelor, dar din informaţiile pe care le am nu a fost distribuit nimic.

Se pare că este vorba doar de o problemă temporară, cauzată de anumite defecţiuni tehnice apărute la tipografia unde se imprimă Crai Nou. Mai exact, la Albina, tipografia Mitropoliei Iaşi. De altfel, nu doar Crai Nou a „lipsit nemotivat” astăzi, ci şi ziarul Mitropoliei.

Între timp, defecţiunea tehnică se spune că a fost remediată, iar începând de mâine Crai Nou va ajunge din nou la tarabe şi la abonaţi.

Cei de la Crai Nou au optat pentru tipografia Albina în urmă cu aproximativ un an, după ce foarte mulţi ani au tipărit ziarul la Botoşani. De aici au plecat ca urmare a costurilor mai mari, iar în urmă se pare că au lăsat şi ceva datorii pe care reprezentantul firmei botoşănene se chinuie să le recupereze.

Articole asemănătoare

3 Comentarii

  1. Lazar, patronul tipografiei botosanene care a finantat tiparirea ziarului Crai Nou, multi ani, are de recuperat de la acestia, aproximativ 5 miliarde de lei vechi. O teapa ca multe altele. Si apoi cum vreti voi ca lumea sa se plimbe cu SUV-uri de 50 de mii de euro si cu datoriile la zi. E o obraznicie si o rusine sa fii corect si onest.

  2. Maine si poimaine sunt ultimele doua manifestatii autorizate in fata prefecturii din Suceava din seria iarna-primavara.Apoi se intra in postul pastelui.Va asteptam pe fostii,actualii si viitorii manifestanti

Back to top button