Shares

Prohodul USL Suceava se cântă în fiecare zi. Şi nu pe la colţuri şi şoptit, ci direct la televiziuni.

Unul din ultimele cuie la sicriul acestei alianţe constituită împotriva oricărei logici a fost bătut vineri seară, la o emisiune găzduită, de cine altcineva?, de postul local de televiziune Plus TV.

În studio au fost invitaţi Romică Buta, viceprimarul comunei Vadu Moldovei, şi un consilier local din aceeaşi localitate, ambii de la PNL. Cei doi nu au ratat nici un prilej pentru a-l ataca pe primarul din Vadu Moldovei, iar aţi ghicit, social-democratul Maricel Iacob.

O alianţă perfectă, după cum bine vă puteţi da seama, care va conlucra extraordinar de eficient pentru binele oamenilor.

Iar ca totul să fie întregit într-un mod deja cunoscut, în direct a intrat telefonistul de serviciu, preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu.

Ce-i drept, fiul patronilor de la Plus TV nu l-a făcut direct cu ou şi oţet pe primarul PSD din Vadu Moldovei, dar a sugerat că acesta trebuie să-i facă loc lui Buta.

În rezumat. Băişanu a declarat că normal este ca la Primăria Vadu Moldovei să fie un intelectual, cu referire directă la colegul său de partid, şi nu să se intre cu tractorul, aluzie la faptul că Maricel Iacob nu are prea multe studii şi în trecut a fost, printre altele, tractorist.

De partea cealaltă, din partea preşedintelui PSD Suceava, Cătălin Nechifor, nici o reacţie. Până când?