Brigada Diverse

Credibilitatea lui Nechifor, zdruncinată de drumari

La nici un an de la preluarea funcţiei de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor se confruntă deja cu mişcări de revoltă.

Zeci de angajaţi ai societăţii de Drumuri şi Poduri, aflată în subordinea Consiliului Judeţean Suceava, s-au adunat azi dimineaţă în faţa Palatului Administrativ pentru un miting de protest.

Oamenii sunt nemulţumiţi că societatea la care lucrează este pe punctul de a fi trimisă în faliment.

Timp de mai bine de trei ore, salariaţii de la Drumuri şi Poduri şi-au strigat nemulţumirile, iar la un moment dat cu protestatarii a discutat chiar preşedintele CJ Suceava.

Nechifor le-a spus că este dreptul lor să organizeze acest miting, mai ales că timp de patru ani au fost obligaţi de conducerea PDL a CJ Suceava să tacă.

Problema mi se pare tratată mult prea superficial de către Cătălin Nechifor, iar dacă SC Drumuri şi Poduri SA intră în faliment, iar oamenii de acolo sunt trimişi în şomaj, nota de plată va fi achitată în 2016, la alegeri.

Falimentul societăţii va fi tinicheaua legată de coada lui Nechifor, iar dacă va cotinua pe aceeaşi linie s-ar putea ca zgomotul să devină tot mai asurzitor.

Articole asemănătoare

Citiți de asemenea
Close
Back to top button