Shares

Mulţi angajaţi sunt reduşi la statutul de sclavi pe plantaţia stăpânului, iar orice mişcare poate fi interpretată şi sancţionată drastic.

I s-a întâmplat ieri şi unui coleg de la Plus TV, televiziunea familiei Băişanu, care a fost aruncat în stradă ca pe o măsea stricată.

Deşi nu i s-a oferit nici o explicaţie oficială, reporterul Andrei Potlog crede că totul i s-a tras de la un banal schimb de replici înregistrat duminică seară, cu ocazia mitingului susţinut de suceveni în zona Prefecturii.

După un drum la Vatra Dornei unde a avut de filmat câteva materiale pentru postul de televiziune al mogulului Băişanu, reporterul a afost adus cu maşina la protest.

Mai întâi şi-a făcut apariţia Constantin Băişanu, tatăl liderului PNL Suceava, care manevra o cameră de filmat. Ziariştii prezenţi acolo l-au reperat la scurt timp şi pe Andrei Potlog şi l-au luat în balon că îl are cameraman chiar pe patron.

Tânărul reporter nu a spus nimic, iar tăcerea nu s-a dovedit de aur, ci motiv pentru concediere.

Marţi, la primele ore, Andrei Potlog a fost chemat de Băişanu senior, care i-a spus că începând din acel moment nu mai lucrează la Plus TV.

„L-am întrebat care este motivul pentru care m-a concediat, dar mi-a spus că am timp să mă gândesc singur la asta. Eu bănuiesc că s-a supărat pe mine că nu i-am luat apărarea în faţa colegilor ziarişti la mitingul de duminică seară. Altă explicaţie nu am”, a declarat Andrei Potlog.

Reporterul lucra la Plus TV de la 1 iunie 2011 şi spune că până acum nu a avut nici un conflict cu conducerea.

Surse din Plus TV au confirmat că familia Băişanu s-a supărat pe „non-combatul” lui Andrei Potlog, ceea ce le-a stricat reputaţia în faţa ziariştilor şi a celorlalţi participanţi la miting care au fost de faţă la discuţie.