Bârfe

Cutremur la DIICOT Suceava

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava pare să fi trecut recent printr-un adevărat seism de mare magnitudine.

O plângere din interiorul sistemului a generat un control amănunţit din partea celor din structura centrală a instituţiei, iar neregulile par să se fi adunat cu toptanul.

Ca măsuri s-a dispus ca doi dintre procurori, unul cu state vechi de plată la DIICOT Suceava, să plece înapoi la structurile de parchet de la care au venit.

parchete (5)

 

Din informaţiile pe care le am, un procuror va reveni la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, iar celălalt va ajunge la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

Rămâne de văzut dacă acestea sunt singurele măsuri sau dacă se va ajunge şi la alte măsuri mai dure, eventual plângeri penale sau destituiri din sistem.

Ce o fi generat acest cataclism de proporţii?

Articole asemănătoare

4 Comentarii

  1. Bravo!O stire relatata doar de dumneavoastra, se incearca musamalizarea situatiei cumva?Atunci cand arestau pe cineva aparea stirea ca marele procuror a facut iar senzatie chiar daca de regula erau toti achitati .Acum de ce nu apare un titlu in monitorul de Suceava gen ;magariile fostului sef DIICOT CAZAC IES LA IVEALA??

  2. Vă nedumeriţi sau vă prefaceţi că vă nedumeriti degeaba… Deoarece si dvs. stiti ca acolo este doar o prezentare a noii colectii de băşti,cele vechi incepuseu să-i cam strângă iar unii bucovineni mai scârţari dădeau de inţeles că li se vad şi cusăturile facute,nu se ştie de ce,cu aţă cazonă…Aşa încât aceste mişcări in cadrul plutonului trebe interpretate doar ca neşte permutări de 2 (doi) luate câte 6 (şase),ca sa nu se prinda inamicul public,sau din public,ma rog…
    Deoarece se lucreaza la noile protocoale din ţara bascilor iar unele tendinte retro s-au perimat,urmează altele.
    Că de ce credeţi şi nu cercetaţi dvs. şi împrejurarea ca domnul Ghită,herr Schmetterling,cum ar fi,este şi el mai gânditoriu şi mai concesiv,nu mai muşcă din asfaltul şoselei de centură cu casca pe cap (deoarece el a primit in dotare cască,nu bască!), are fruntea increţită şi s-a şi buhăit de la stress,nu-l mai încape nici ia barbătească bucovineană… Că multe lucruri au facut ei impreuna,adică impricinaţii si domnul Ghiţă,fereasca Dumnezeu sa vorbească vreunul dintre ei prin somn şi să cf. transcript !

  3. ”Ce o fi generat acest cataclism de proporţii?” UN POSIBIL RASPUNS: BUBELE, BUBELE,BUBELE!

  4. ”Ce o fi generat acest cataclism de proporţii?” UN POSIBIL RASPUNS: BUBELE, BUBELE,BUBELE!

Citiți de asemenea
Close
Back to top button