Brigada Diverse

Vacanţa mare la Parchet

A venit vacanţa mare, dar nu numai pentru elevi şi studenţi, ci şi pentru o serie de bugetari.

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, de exemplu, clopoţelul a sunat de o săptămână şi poarta va rămâne închisă până în septembrie.

Sun semnătura lui Alexandru Zaharia, prim-procuror la acest parchet, stă scris negru pe alb: „În perioada 1 iulie – 1 septembrie 2017 audienţa se suspendă datorită vacanţei judecătoreşti. Petenţii au posibilitatea de a depune petiţiile prin poştă, e-mail, fax 0230561122 sau în orice zi la sediul unităţii”.

mesaj parchet radauti

 

Ce legătură are vacanţa judecătorească nu ştiu, mai ales că oamenii au dreptul să depună plângeri şi sesizări care să fie rezolvate în termene rezonabile, nu peste vreo două luni. Ce ar fi dacă şi Poliţia şi-ar lua o pauză, iar hoţii şi tâlharii ar avea liber la comis fapte până la toamnă.

Se putea găsi o cale prin care procurorii care erau la serviciu, că mi-e greu să cred că ar fi vreo zi fără nici un procuror la muncă, să poată acorda şi audienţe.

Dar, cum la Rădăuţi viaţa bate filmul de multe ori, iar Republica nu se poate dezminte, uite că avem şi vacanţa mare la Parchet. 

Articole asemănătoare

Citiți de asemenea
Close
Back to top button