Shares

Cătălin Nechifor este tipul bonom care pare dispus să nu supere pe nimeni, iar uneori această impresie chiar are legătură cu realitatea.

În calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava cred că a cam scăpat hăţurile din mână şi am să aduc şi argumente în acest sens.

În primul rând, există o anumită persoană care practic conduce instituţia, plecând de la licitaţii cu bani publici şi până la atitudinea de sfidare a celorlalţi angajaţi ai instituţiei. În condiţiile în care tu, preşedinte de Consiliu Judeţean, te laşi manevrat de o anumită persoană, indiferent care este numele acesteia, ei bine autoritatea ta este praf şi pulbere.

În al doilea rând am să aduc în atenţie un subiect de anul trecut, care acum a revenit brutal în actualitate. Licitaţia pentru achiziţia de mere care trebuie împărţite în şcoli elevilor a fost o adevărată telenovelă anul trecut.

Iniţial, s-a dat un câştigător pe ochi frumoşi, iar mai apoi contestaţia a făcut să se reia procedura, pentru ca într-un final, lucrurile să intre în normalitate.

catalin nechifor

Ei bine, în acest an, când mai sunt doar câteva luni până la încheierea anului şcolar, licitaţia pentru mere este departe de a începe, că despre finalizare cred că vom putea vorbi abia prin vară, când chiar nu mai interesează pe nimeni.

Bănuiesc că tovarăşul Cătălin Nechifor o să aducă tot felul de scuze şi explicaţii, dar ţin să-i aduc la cunoştinţă că în alte judeţe licitaţia s-a derulat cu succes, iar copiii primesc mere.

Măcar pentru cele două motive enunţate sunt de părere că actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava lucrează împotriva oamenilor din judeţ. Este o realitate crudă, un vis pe care Cătălin Nechifor îl trăieşte şi din care nu pare că-şi doreşte să se trezească.

S-ar putea s-o facă, dar există riscul să fie mult prea târziu. Asta dacă nu cumva şi-a propus să piardă alegerile din iunie pentru Consiliul Judeţean, ceea ce ar explica în totalitate comportamentul său. Dar, la cum merge pe la diferite tăieri de panglici, tot mai frecvent în ultima perioadă, cred că nu s-a trezit din somn.