Shares

Dezertarea senatorului Tiberiu Prodan de la PNL la PD-L s-a confirmat oficial astăzi. Doar 11 zile i-au fost necesare lui Prodan pentru a-mi confirma ce am scris aici.

Pe 24 septembrie am publicat articolul „Tiberiu Prodan îşi cumpără valiză portocalie” în care anunţam că după ce a ajuns întâmplător în Parlament, senatorul a fost marginalizat în cadrul organizaţiei PNL Suceava, iar zilele sale în acest partid sunt numărate.

„Am luat această decizie după ce am văzut ceea ce se întâmplă în organizaţia PNL Suceava. Nu mai puteam să lucrez cu un om care nu are nici o doctrină, nici un crez politic (n.a. – preşedintele PNL Suceava Alexandru Băişanu)”, a fost motivaţia lui Prodan.

Fost membru fondator al PNL Suceava, fost preşedinte al partidului, chiar şi cu titlul de interimar, şi mulţi ani vicepreşedinte al acestei formaţiuni politice, Tiberiu Prodan intrase în dizgraţia actualei conduceri. La alegerile de luna trecută din PNL Suceava, parlamentarul nu obţinuse nici o funcţie, nici măcar de membru al Biroului Judeţean Permanent, aşa încât ruptura era tot mai evidentă.

Tiberiu prodan 5 (2)

Mă aşteptam ca dezertarea să fie anunţată cu mare pompă de Gheorghe Flutur, în cadrul unei conferinţe de presă.

“Tiberiu Prodan s-a întors acolo unde îi este locul. PD-L Suceava avea nevoie de un om cu experienţa lui Tiberiu Prodan”, anticipam acum două săptămâni că va spune Flutur. Pentru că preşedintele PD-L Suceava este ocupat cu campania pentru Traian Băsescu, sarcina de a ne minţi public i-a revenit chiar trădătorului.

„M-am întors la foştii colegi liberali care acum sunt în PD-L. Asta pentru că liberalii adevăraţi sunt acum lângă Gheorghe Flutur şi am decis să mă alătur echipei lui”, a spus astăzi Tiberiu Prodan.
E vreo diferenţă? Pentru mine nu. Toţi sunt o apă şi un pământ.