Timp liber

Discoteca de altădată

Colegul meu Florin Paiu a ales să iasă din casă sâmbătă seară. A ales Disco Vox, unde nu s-au cântat nici manele şi nici altă muzică recentă. Fundalul sonor a venit din urmă cu 20, 30 sau chiar 40 de ani. Ce a văzut Florin, şi mai ales cum s-a simţit, ne povesteşte chiar el.

Muzica adevărată nu moare niciodată. De asta m-am convins şi eu şi ceilalţi suceveni care au fost în noaptea de sâmbătă la <Discoteca de altădată>. Petrecerea la care se ascultă muzica anilor ’70, ’80 si ’90, găzduită de Disco Vox din incinta Casei de Cultură din Suceava în fiecare lună, adună un public în mare parte fidel.

Este dovada vie că tinerii şi cei mai puţin tineri se pot distra împreună excelent. Imediat ce s-a dat startul la distracţie a început şi dansul, majoritatea celor prezenţi trecând repede peste tracul de început. Nici nu a fost greu, când din boxe a răsunat celebra „The Lady in Read”, a lui Chris de Bourgh, mobilizatoarea piesă „I will survive”, a Gloriei Gaynor, ori nelipsita Meniaito, asta ca să dau doar câteva exemple.

Organizatorii, mai bine zis oamenii care au venit cu ideea <Discoteca de altădată>, spun că s-a format deja un public consecvent, nu puţini fiind cei care se pot lăuda că au fost prezenţi la toate ediţiile de până acum, ceea ce face ca atmosfera de la petreceri să fie familială. Intrarea a costat 10 lei, fiecare participant primind şi câte un tichet pentru tombola ce s-a organizat spre finalul petrecerii. Aşa se face că pe lângă o petrecere de calitate, norocoşii au plecat acasă şi cu premii, constând în produse Oriflame.

Articole asemănătoare

4 Comentarii

  1. dragutza , daca imi dai add pe mess s-ar putea sa iti dau o fotografie chiar cu tine.

Citiți de asemenea
Close
Back to top button