Shares

Concertul de vineri seară de la Giovani care i-a avut în prim plan pe Mihai Mărgineanu şi membrii „bandei” sale a ridicat lumea în picioare. Atmosfera s-a încins pe final, când spectatorii au urcat pe scaune şi au dansat pe melodiile lui Mărgineanu.

Pentru autorul lui „Gore din Chitila” a fost prima dată când a cântat într-un club din Suceava. Mihai Mărgineanu, Nicu Dumitrescu, Cristi Horia „Vioară”, Michele şi Chiba au făcut spectacol pe durata a mai bine de două ore. Aici mai trebuie amintit şi Motanu, absent motivat aseară.

Au fost în „vână”, şi culmea e că nici nu le-a ieşit ceva la controlul antidoping. S-au drogat cu muzică şi i-au anesteziat pe cei prezenţi cu un show de zile mari, iar spre final oamenii au dansat, inclusiv pe scaune.

S-au tras şi „duble”, la cerere bineînţeles, printre cele mai solicitate melodii fiind „Jana”.

Au existat şi câteva solo-uri la vioară, chitară şi tobe, în care „actorii” principali au pus la bătaie tot talentul lor.

Dacă pentru unii membrii ai trupei a fost prima vizită la Suceava, Mihai Mărgineanu este deja la a patra „descălecare”, celelalte în locuri „clasice”, dacă se poate spune aşa.

„E cel mai aerisit club în care am concertat în ultima perioadă, plus că şi oraşul e super. Am prieteni din Suceava şi nu-i înţeleg de ce au plecat de aici”, a mărturisit Mihai Mărgineanu.

Artistul a mărturisit că în martie-aprilie va fi în turneu prin 10 oraşe ale României cu un spectacol sub titulatura „Pe sub norii de hârtie”, care are ca scop să-i distreze pe oameni.

Din păcate, Suceava va lipsi de pe harta lui Mărgineanu, din cauza lipsei unui spaţiu adecvat, a unui teatru mai bine zis.