Shares

Zilele trecute, primarul Ion Lungu a anunţat că se suflecă la mâneci şi se apucă de treabă. În prostia mea, nu l-am crezut. Dar uite că edilul Sucevei chiar s-a apucat de lucru.

[flv]https://www.sandrinio.ro/media/video/cabane-centru-suceava.mp4[/flv]

Iar prima sa creaţie se poate vedea în toată splendoarea în centrul municipiului Suceava.

Este vorba de căbănuţele care au fost utilizate de meşterii populari, şi nu numai, pentru a-şi promova şi vinde produsele. Paştele a trecut de aproape două luni, iar construcţiile de lemn sunt utilizate când şi când.

WP_20160617_12_30_10_Pro

Nu mai există nici un motiv care să justifice prezenţa acestor căsuţe în zona centrală a municipiului Suceava, başca în zilele astea când esplanada din faţa Casei de Cultură a fost umplută cu autovehicule la expoziţia anuală care se organizează.

Gurile rele spun că primarul Ion Lungu nu a mutat deliberat aceste căsuţe şi asta pentru a ecrana vederea celor care ar dori să se oprească la terasa amenajată sub Casa de Cultură şi care reprezintă o concurenţă serioasă pentru terasa de la Oscar Wilde aparţinând lui Petrică Lungu, fiul edilului în funcţie.

Iar dacă treci zilele astea prin zonă ai senzaţia că acele căsuţe puse una lângă alta parcă ar crea un zid între expoziţia de maşini şi esplanadă şi Casa de Cultură, care include şi acea terasă. Ce să mai spună părinţii care vin cu copiii în zona centrală şi ar dori să stea la o cafea dar având posibilitatea de a-i urmări. Prin căsuţe nu se vede nimic, dar chiar nimic domnule primar.

WP_20160617_12_34_05_Pro

Dacă pe dumneavoastră vă încântă ce este în centru, în punctul zero al municipiului Suceava, pe mine personal mă dezgustă. Domnule primar, ne-aţi dus cu preşul! Din nou.