Shares

Deschis de numai câteva zile, magazinul Unicarm din Gura Humorului a avut o moarte fulgerătoare. Nu din lipsă de clienţi, ci ca urmare a vigilenţei sporite a şefului Direcţiei Sanitar Veterinare Suceava, Petrea Dulgheru.

 „S-a dispus închiderea unităţii şi se aşteaptă ca documentaţia să fie adusă la zi. Vor fi amendaţi cu 4.000 lei”, a spus Petrea Dulgheru.

Cârcotaşii spun că şeful DSV Suceava s-ar fi supărat că nu a primit ceea ce i se cuvenea, adică un plic. Eu cred că sunt doar nişte răutăcioşi şi Petrea Dulgheru nu a făcut altceva decât să respecte legislaţia. Că pentru unii se interpretează într-un fel şi pentru alţii exact pe dos, e deja o altă discuţie.

Interesant este că Dulgheru spune că multe societăţi funcţionează chiar şi luni de zile până sunt depistate că nu au documentele la zi. De aici trag concluzia că cei de la Unicarm şi-au făcut-o cu mâna lor, adică au dat reclame prin ziarele locale şi uite aşa i-a depistat şeful DSV Suceava fără prea mare efort.

Din câte ştiu eu, cei de la Unicarm aveau depusă documentaţia pentru obţinerea avizelor şi s-or fi săturat şi ei să tot aştepte ca un conţopist să mute actele în biroul şefului cel mare, care sunt sigur că ar fi pus parafa în doi timpi şi trei mişcări, pentru că, nu-i aşa, trăim într-o perioadă de criză, iar orice loc de muncă aducător de bani la bugetul de stat contează enorm.