Shares

Câinele credincios nu ratează nici un moment pentru a se gudura pe lângă stăpân.

Genul acesta de comportament pare să i se potrivească mănuşă lui Petrea Dulgheru, şeful Direcţiei Sanitar Veterinare Suceava.

Astăzi, cu ocazia deschiderii Consiliului Naţional al Colegiului Medicilor Veterinari din România de la Voroneţ, Petrea Dulgheru s-a dat în stambă în faţa unei asistenţe numeroase.

În cuvântul de început, şeful DSV Suceava l-a prezentat pe Gheorghe Flutur, care urma să vorbească asistenţei.

„Îl avem aici pe domnul Flutur care se implică în toate problemele judeţului, un mândru bucovinean, un om de nădejde. Ne simţim onoraţi să-l avem alături…”, şi-a început Dulgheru discursul.

Nu a reuşit să-şi ducă până la capăt limbile pentru că a fost întrerupt destul de brutal de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava. „Petrică termin-o cu astea, poate ajungem la Antena 3. Altfel, îţi tai microfonul”, a fost piedica pusă de Flutur.

Pus la punct de şeful său pe linie de partid, Petrea Dulgheru s-a aşezat cuminte jos.

Nu este prima dată când şeful DSV Suceava îl omagiază pe Gheorghe Flutur, şi probabil că nici ultima aşa cum îl cunosc eu pe Dulgheru. Cu siguranţă că înainte de 1989 ar fi făcut carieră la curtea Ceauşeştilor. Păcat, pentru Dulgheru, fireşte, că evenimentele din decembrie 1989 au venit prea devreme.