Shares

Comisarul Liviu Sfichi s-a luptat direct cu comisarul Ioan Nicuşor Todiruţ doar o zi.

După ce ieri şi-a exprimat public indignarea vizavi şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, care i-a cerut să demisioneze din funcţie în termen de 24 de ore, Sfichi pare să-şi fi revizuit atitudinea peste noapte.

Aseară s-a aflat că şeful Serviciului Poliţiei Rutiere se internase în spital pentru a evita demiterea sau vreun alt act ostil la adresa sa pe linie de serviciu.

Astăzi la amiază, comisarul Liviu Sfichi şi-a înaintat şi demisia din funcţie. Rămâne de văzut ce îi va rezerva viitorul, mai ales că şeful Poliţiei Suceava nu este unul dintre cei care să lase afronturile nerezolvate.

Interesant este de aflat ce vor găsi şi reprezentanţii Corpului de Control al Inspectoratului General al Poliţiei, veniţi la Suceava pentru a verifica activitatea Serviciului Poliţiei Rutiere.

Şi mai interesant ar fi motivul, sau motivele, pentru care Todiruţ l-a pus la colţ pe Sfichi. O posibilă explicaţie ar fi aceea că ex-şeful Poliţiei Rutiere apărea prea des prin ziare, deşi alte persoane susţin că la mijloc ar fi fost vorba de ceva grade în plus.

EXPLICAŢIE: Foto Obiectiv de Suceava