Brigada Diverse

Eu cu cine votez?

Vă mai amintiţi de Costel Ignătescu? Ei, cum se poate să-l fi uitat pe don Costel, omul care a făcut praf brandul numit Antena 1 Suceava şi care peste noapte a devenit expert în problemele turismului regional.

Controalele şi amenzile aplicare unor agenţi economici au ajuns în instanţă, viciile din măcar unul din aceste procese verbale de sancţionare fiind evidente şi pentru un ageamiu.

Mai nou, Costel Ignătescu, în calitate de inspector al Direcţiei de Control, Verificare şi Monitorizare Turistică, adică subordonat al blondei de la Turism, încearcă să impună presei locale un interviu kilometric cu Elena Udrea.

E o chestiune de moment, şi asta pentru că în timp ce face pe dracul în patru să-şi mulţumească şefa de la Bucureşti, Costel Ignătescu joacă la mai multe capete.

Pe de o parte, atât el cât şi soţia sa, Camelia Ignătescu, şi-au depus adeziunile la PD-L, o condiţie absolut obligatorie pentru a fi menţinut în funcţia de inspector pe probleme de turism.

Asta nu-l împiedică deloc să cocheteze şi cu duşmanii lui Flutur şi ai PD-L-ului. Costel Ignătescu a fost văzut frecvent la uşa lui Cătălin Nechifor, pe care vrea să-l convingă să investească în televiziunea a cărei licenţă regională o deţine. Preţul acestei afaceri ar fi acela că televiziunea ar deveni un vector de imagine pentru PSD, nu doar în Suceava, ci şi în mai multe judeţe ale Moldovei, în perspectiva alegerilor de anul viitor care bat la uşă.

Iar gurile rele spun că al nostru Costel Ignătescu îşi ţine în mânecă şi asul numit Partidul Conservator, partid de la sediul căruia încă nu a predat cheile.

Asta mă face să-mi amintesc de Ion Luca Caragiale şi al său cetăţean turmentat din piesa „O scrisoare pierdută”: „Da, eu cu cine votez?”.

Cu cine dă mai mult.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

 1. PDL va pati cu Ignatescu ce au mai patit si alti consumatori de cadavre politice,la timpul lor: adica toti transfugii astia care dau bine la imagine,ca numar si ca greutate (in kg/corp….) iti procura efectul de broscoi care se umfla exagerat,incercand sa imite boul care paste pe hat – pana la urma crapa si lasa in urma o duhoare si un abur,hai sa zicem,portocaliu…
  Sigur ca el vine in combinatie cu televiziunea sa,mai stim un caz de berlusconi local care are si televiziune si gagici si viseaza sa ajunga prim-ministru,ca prefect a fost…
  Dar si televiziunile ca si ziarele tip gazeta de perete in care se lafaie herr Schmetterling precum si kurva nationala amenintându-ne cu noi si ingrozitoare succese au cam acelasi efect,acela de frectie la un picior de lemn…
  Descrierea,pe scurt,ar fi urmatoarea: avem un rest de Bucovina,cat s-a indurat Stalin sa ne lase,tindem sa-i copiem pe cei din Bucovina de Nord,sa facem din toate un kitsch,mai mult de jumatate din locuitorii cu drept de vot sunt amatori de manele cu Guta si Printesa Ardealului,Florin Salam,si vor vota iar cu Basescu pentru ca EL este antimonarhist si va conduce Republica de la Pârtestii-de-Sus,va specifica asta intr-un referendum comasat cu alegerile inclusiv de stareţa (pentru economie,desigur….) si iata cum minunatul nostru popor,care beat ,care adus de padurari cu microbuzele, se vor prezenta la vot in numar mic dar zglobiu si il vos scapa pe Flutur,momentat – cum ar zice un ziarist de la Vatra Dornei – de cosmarul Pimen…
  Aceasta este varianta soft,provenind din laboratoarele intelectuale ale cuplului Balan&Ardeleanu. Pana atunci,cei de la USL Suceava se roaga sfiosi la Mos Craciun sa le aduca si lor niste mici satisfactii prin colegii precum si ciosvarte ramase de la festin…
  Felicitari,domnu’ Sandrinio,pentru articolul din gazeta de perete „Monitorul…” despre dezastrul CFR. Pe bune,cam asa ar trebui sa se scrie intr-un ziar, ca sa poata fi considerat decent.

Citiți de asemenea
Close
Back to top button