Shares

Vă mai amintiţi de Costel Ignătescu? Ei, cum se poate să-l fi uitat pe don Costel, omul care a făcut praf brandul numit Antena 1 Suceava şi care peste noapte a devenit expert în problemele turismului regional.

Controalele şi amenzile aplicare unor agenţi economici au ajuns în instanţă, viciile din măcar unul din aceste procese verbale de sancţionare fiind evidente şi pentru un ageamiu.

Mai nou, Costel Ignătescu, în calitate de inspector al Direcţiei de Control, Verificare şi Monitorizare Turistică, adică subordonat al blondei de la Turism, încearcă să impună presei locale un interviu kilometric cu Elena Udrea.

E o chestiune de moment, şi asta pentru că în timp ce face pe dracul în patru să-şi mulţumească şefa de la Bucureşti, Costel Ignătescu joacă la mai multe capete.

Pe de o parte, atât el cât şi soţia sa, Camelia Ignătescu, şi-au depus adeziunile la PD-L, o condiţie absolut obligatorie pentru a fi menţinut în funcţia de inspector pe probleme de turism.

Asta nu-l împiedică deloc să cocheteze şi cu duşmanii lui Flutur şi ai PD-L-ului. Costel Ignătescu a fost văzut frecvent la uşa lui Cătălin Nechifor, pe care vrea să-l convingă să investească în televiziunea a cărei licenţă regională o deţine. Preţul acestei afaceri ar fi acela că televiziunea ar deveni un vector de imagine pentru PSD, nu doar în Suceava, ci şi în mai multe judeţe ale Moldovei, în perspectiva alegerilor de anul viitor care bat la uşă.

Iar gurile rele spun că al nostru Costel Ignătescu îşi ţine în mânecă şi asul numit Partidul Conservator, partid de la sediul căruia încă nu a predat cheile.

Asta mă face să-mi amintesc de Ion Luca Caragiale şi al său cetăţean turmentat din piesa „O scrisoare pierdută”: „Da, eu cu cine votez?”.

Cu cine dă mai mult.