Shares

Conferinţa de presă de astăzi organizată de liberalii suceveni mi-a dezvăluit un personaj făţarnic.

Este vorba de Corneliu Vornicu, printre altele consilier municipal, dar şi fost viceprimar al municipiului Suceava. Declaraţiile sale m-au făcut să mă întreb dacă acest om are simţul realităţii şi dacă îşi dă seama că a fost factor de decizie atât în executivul cât şi în deliberativul municipiului Suceava.

„Precizez că PNL Suceava, prin consilierii săi municipali a făcut presiuni ca Parcul Şipote, să fie reabilitat pentru că sucevenii au nevoie de locuri cu verdeaţă şi linişte, au nevoie de parcuri mari, modernizate, în care să-şi poată plimba copii, în care să se relaxeze şi, mai mult, care să devină emebleme are oraşului”, este declaraţia lui Vornicu. Toate bune şi frumoase până aici, numai că alesul nostru spune că primarul Ion Lungu nu face suficiente eforturi pentru a prelua parcul Şipote de la Regia Naţională a Pădurilor şi lasă de izbelişte această oază de verdeaţă.

Bine, bine, dar în perioada în care Corneliu Vornicu era viceprimar al municipiului Suceava de ce nu o fi rezolvat această problemă? Acelaşi Vornicu de ce nu o fi fost atât de îngrijorat de soarta sucevenilor în mandatul 2004-2008, când colegii săi liberali se aflau la guvernare şi totul putea fi tranşat simplu?

Pentru că la aceste două întrebări nu voi primi vreodată vreun răspuns pertinent din partea consilierului local Corneliu Vornicu am toate motivele să afirm că ceea ce face acum prin conferinţele de presă nu este decât un circ ieftin, un fariseism care spune totul despre ce ne aşteaptă dacă liberali ca el vor ajunge din nou la putere.

Să fi uitat oare Corneliu Vornicu modul în care RNP-ul îşi cedează pădurile pe care le are în administrare? Sau mai bine zis condiţiile draconice impuse şi de care nu se poate atinge nimeni? Sunt sigur că ştie totul foarte bine, dar preferă să vadă paiul din ochiul primarului Lungu decât bârna din ochii săi.