Brigada Diverse

Uptade. Felicitări, Angela Coroleuca!

Există şi şefi care au înţeles că nu au moştenit scaunul unei anumite instituţii. Puţini, ce-i drept, dar există şi astfel de oameni.

Nu ştiu dacă au fost determinaţi să renunţe la funcţie, li s-a sugerat acest lucru sau pur şi simplu au făcut-o pentru că aşa au crezut de cuviinţă. Important este rezultatul final şi cum este perceput gestul de angajaţii instituţiei respective, dar şi de reprezentanţii partidelor  de guvernământ. Una dintre aceste persoane este Angela Coroleuca, directoarea Agenţiei pentru Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA) Suceava.

Zilele trecute, aceasta şi-a depus demisia din funcţia de conducere pe care a deţinut-o în ultimii ani. A preferat să plece fără scandal şi fără să se cramponeze de pseudo-examenul pe care l-a dat pentru a ocupa această funcţie. Din punctul meu de vedere merită toate felicitările, iar într-o lume plină de orgolii prosteşti poate fi un exemplu demn de urmat şi de alşi şefi de instituţie care şi-au turnat deja soclu la intrare. La fel de lin s-a produs schimbarea şi la Direcţia Silvică Suceava, şi asta chiar din primele zile după ieşirea PDL de la guvernare. Iar exemplele, din păcate, se opresc cam aici, deşi e posibil să mai fie şi alte cazuri despre care nu am cunoştinţă.

P.S. Trebuie să completez această informaţie şi să-i aduc aceleaşi felicitări şi Aureliei Focşa, persoana care a deţinut funcţia de director al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava, care şi-a dat demisia din funcţie şi a optat pentru un post de execuţie, chiar dacă şef de serviciu, din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava. Uite că mai sunt şi oameni care înţeleg că nu au fost născuţi şi nici nu vor muri directori.

Articole asemănătoare

Citiți de asemenea
Close
Back to top button