Shares

Copreşedintele organizaţiei judeţene a PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, ar putea avea mari bătăi de cap.

Mai exact, acesta este vizat de o anchetă a structurii centrale a Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un dosar care priveşte efectuarea unor lucrări în judeţul Suceava în perioada în care Flutur era preşedinte al Consiliului Judeţean, adică între 2008-2012.

Din datele pe care le am până acum, Gheorghe Flutur nu are nici o calitate în acest dosar, dar am văzut cazuri similare în care persoanele au fost transformate în suspect şi mai apoi în inculpat de pe o zi pe alta.

flutur gheorghe

 

În acest dosar este vorba de lucrări cu fonduri europene în zona de munte a judeţului Suceava, iar potenţialul prejudiciu ar fi undeva la circa 70.000 de euro.

Probabil că şi Direcţia de Luptă Antifraudă (DLAF) de pe lângă Guvernul României ar trebui să aibă un punct de vedere, dacă nu cumva l-a şi formulat trimiţându-l deja pe masa procurorilor DNA.

Dacă se va ajunge la inculparea lui Gheorghe Flutur, adversarii săi din actualul PNL vor avea motive să-i arate pisica. Şi ca un amănunt de culoare, se pare că inspectorii DLAF ar fi venit în control la cererea unor lideri locali ai PSD Suceava, cunoscute fiind, de altfel, tentativele acestora de a-l prinde pe Gheorghe Flutur cu „ocaua mică”.