Shares

Transformarea toaletei publice din parcul central din Rădăuţi în punct de informare turistică a devenit subiect naţional de băşcălie. Radio 21 le-a făcut o farsă celor de la Primăria Rădăuţi, iar ce a ieşit este de tot râsul.

Telefonul a venit din partea „consilierului personal” al Elenei Udrea, un anume Blaj. Discuţia s-a purtat cu Ionuţ Ruban, consilierul primarului Aurel Olărean, care s-a făcut de râs în problema WC-ului transformat în centru de informare turistică. Dacă iniţial a aruncat toată vina pe viceprimarul Simion Sticleţ, care ar fi iniţiat Hotărârea de Consiliu Local prin care WC-ul din parcul central trebuia să capete o altă destinaţie, spre final, Ionuţ Ruban a fost de acord să spele imaginea Ministerului Turismului şi a Primăriei Rădăuţi, şi astfel să mai atenueze din „supărarea” Elenei Udrea.

Pentru asta s-a găsit şi o „soluţie”. Firma Pampers Muntenia Sud ar fi fost de acord să iniţieze campania „Give piss a chance”, prin care câţiva tineri urmau să se posteze în locaţia respectivă cu scopul de împărţi scutece produse de renumitul producător Pampers. „Fin” cunoscător al limbii engleze, consilierul Ruban nu a înţeles aluzia şi s-a gândit că e vorba de un alt program „Give peace a chance”, adică „Daţi păcii o şansă”. De fapt, mesajul era cu totul altul, deoarece „Give piss a chance” se traduce prin „Daţi o şansă pişatului”.

Toaleta publica din Radauti, punct turistic