Brigada Diverse

Gura păcătosului adevăr grăit-a

Primarul Ion Lungu a spus ceea ce toată lumea a văzut cu ochiul liber timp de ani buni, dar pentru a da bine în statistici a minţit cu nonşalanţă.

[flv]http://www.sandrinio.ro/media/video/lungu-piste-bicicleta-suceava.mp4[/flv]

Cu ocazia unui eveniment la care a participat miercuri după-amiază, edilul Sucevei a confirmat că oraşul nu are piste de biciclete.

Dacă vorbim strict despre mersul pe biciclete, este şi astăzi o pasiune pentru mulţi suceveni, şi vreau să spun că zilele acestea discutăm, iar domnul viceprimar Lucian Harşovschi poate confirma, să facem nişte piste reale de biciclete, pentru că orice am spune ele nu există”, este declaraţia halucinantă a lui Ion Lungu.

Despre problema pistelor de biciclete realizate în bătaie de joc s-a scris de mai multe ori, dar reacţia autorităţilor locale vizavi de acest subiect a fost nulă.

Culmea este că aceste aşa zis piste de biciclete au costat şi bani din bugetul local. Mai întâi au fost nişte linii albe, multe dintre ele care se terminau în garduri sau în staţiile de autobuz, fără a mai pune la socoteală „curbele” în formă de trunchi de piramidă pentru ocolirea stâlpilor, „curbe” desenate pe jumătate de metru pătrat.

Ulterior, aceste linii albe s-au şters, iar în locul lor au apărut linii galbene. Bine, s-a schimbat doar culoarea vopselei, să nu vă închipuiţi că şi celelalte porcării şi-au găsit rezolvarea.

Ei bine, cam la aceste linii aruncate pe trotuare se reduce planul Primăriei Suceava în ceea ce priveşte înfiinţarea pistelor de biciclete.

Tot cu ocazia lansării cărţii „Aventuri pe şase roţi”, scrisă de Tiberiu Avram, primarul Sucevei a promis că odată cu înfiinţarea sensurilor unice, în oraş vor apărea şi pistele de biciclete reale. Eu îmi permit să pun sub semnul îndoielii această promisiune.

Dacă e tot din ciclul gaz în Burdujeni sat, stadion nou, nocturnă, bazin olimpic etc, sunt convins că ne va creşte barba până la genunchi aşteptând.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. Stiam cu totii ca a mintit.
    Important insa ar fi fost sa stim si noi cat a costat pana azi sa se traga acele linii pe trotuar.
    Ideea ca e daca scadem din acea suma pretul a 20 kg vopsea (maximul necesar pentru toate dugile din Suceava, desi sigur devizul a fost de probabil 1000 KG) putem, daca aplicam 20%, aproxima valoarea gandirii lui Lungu.

Back to top button