Shares

Curajul de a-l înfrunta pe Gheorghe Flutur preşedintele Consiliului Judeţean Suceava nu rămâne netaxat. A simţit asta pe propria-i piele directorul Direcţiei Agricole Suceava Ştefan Indianu.

În urmă cu două săptămâni, cu ocazia unei conferinţe de presă susţinută la sediul Direcţiei Agricole, directorul economic al instituţiei, alături de care se afla Ştefan Indianu, l-a criticat pe Gheorghe Flutur pentru că nu s-a implicat în organizarea „Zilelor Agricultorului”. „Ar trebui să punem umărul împreună, atât noi, cât şi Consiliul Judeţean Suceava, ca să facem ceva, într-adevăr concret, şi nu numai spectacole şi festivisme la mall şi în alte părţi”, a sunat declaraţia de război a directorului economic din Direcţia Agricolă.

Reprezentanţii instituţiei au mărturisit că cei de la Consiliul Judeţean au fost total dezinteresaţi de manifestarea care a început astăzi şi se va încheia duminică, deşi acest lucru nu implica vreo contribuţie financiară.

După ce rumegat cam o săptămână acest atac, Flutur a pus mâna pe telefon.

flutur artist

L-a sunat pe Ştefan Indianu şi l-a luat la rost pentru că a avut tupeul să-l critice pe el, cel care le ştie pe toate. „M-a tratat ca pe o slugă”, s-a exprimat Indianu. Directorul Direcţiei Agricole susţine că Gheorghe Flutur l-a ameninţat că o să aibă mari probleme în momentul în care instituţia pe care o conduce va ajunge în subordinea Consiliului Judeţean.

„Vă înşelaţi – i-a răspuns Indianu – pentru că în secunda doi îmi dau demisia. Nu voi lucra niciodată cu dumneavoastră”, este replica pe care Flutur nu o va uita cu siguranţă, mai ales că toată lumea îl ştie un tip răzbunător.

Pentru Ştefan Indianu zilele în fruntea Direcţiei Agricole sunt numărate, mai ales după evenimentele de ieri, când partidul din care face parte, PSD, a ieşit de la guvernare. Merită apreciată verticalitatea lui Ştefan Indianu şi faptul că nu şi-a rupt spinarea de la plecăciuni la primul telefon din partea celui care vrea să acapareze întreg judeţul şi să-l subjuge intereselor personale şi de partid.