Brigada Diverse

Ipocrizia și lingușeala din PSD

Zilele trecute am asistat la niște declarații de-a dreptul imbecile venite din partea unui social-democrat, un partid care pare să nu-și găsească limpezimea în ultima vreme.

Este vorba de cazul lui Eugen Bejinariu, deputatul de Suceava față de care DNA a cerut încuviințarea urmăririi penale din partea Camerei Deputaților. Ei bine, un individ pe nume Marian Neacșu, nimeni altul decât secretarul general al PSD, i-a cerut lui Bejinariu să-și dea demisia din Parlament.

“În mod ferm îi solicităm colegului nostru să-şi depună demisia. Până în acest moment nu este convins că este un gest bun pentru domnia sa. Eu cred că este o datorie faţă de partid să facă acest lucru şi o să-i cerem în continuare cu toată determinarea să demisioneze”, a spus Neacşu, menţionând că ”din păcate” Eugen Bejinariu este primul pe lista PSD pentru Camera Deputaţilor în Suceava.

marian neacsu psd

Neacșu ăsta ori e bătut în cap ori trebuie internat la spital. Totuși, eu cred că e un individ servil și umil, căruia îi place să pupe câte ceva. Marele secretar general al PSD uită un singur lucru, șeful său de partid, da, da, ați citit bine, însuși aureolatul și nemaiîntâlnitul Liviu Dragnea, este într-o situație mult mai jenantă.

Poate că Marian Neacșu a uitat, dar Liviu Dragnea este condamnat DEFINITIV la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru infracțiuni comise în România pe linie electorală.

Ori, despre candidatura lui Dragnea în Teleorman nu l-am auzit pe Neacșu să scoată un cuvânt. În schimb, îi cere demisia lui Eugen Bejinariu, care beneficiază de prezumția de nevinovăție. În mintea lui Neacșu, un infractor, pentru că asta este Liviu Dragnea, are mai multă credibilitate decât un om care până una alta este doar suspect de comiterea unor fapte penale.

Nu cred că Marian Neacșu a ieșit cu această declarație de capul lui, ci i s-a sugerat că așa trebuie să apară. În caz contrar, omul fie are un dinte împotriva colegului de partid, fie e prost grămadă.

Cât despre acuzațiile aduse lui Eugen Bejinariu îmi rezerv dreptul de a vorbi într-un alt material, o dezbatere serioasă despre acuzații de altfel foarte grave. Este vorba de contractele pe care Guvernul României le-a semnat cu Microsoft în 2003-2004, contracte care ar prejudiciat statul român cu peste 60 de milioane de euro.

Articole asemănătoare

Citiți de asemenea
Close
Back to top button