Brigada Diverse

Lady GAGA, animată de BOA

Caricaturistul sucevean Ovidiu Ambrozie Bortă are o slăbiciune pentru una dintre cele mai în vogă vedete din industria muzicală mondială. Inspirat de una din melodiile cântăreţei Lady GAGA şi după câteva nopţi de nesomn, BOA a ieşit pe piaţă.

În filmul de animaţie postat şi pe youtube, BOA a combinat muzica melodiei Bad romance, pe care a redenumit-o Bed romance, cu scene ale filmuleţului în care un şofer român apare dansând la volan în timp ce tirul mergea pe o autostradă din străinătate.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rpmnn1n-4iY[/youtube]

„Am intenţionat să realizez animaţie scurtă, gen caricatură animată, în care finalul să fie neaşteptat. Am avut şi reacţii pozitive şi negative vizavi de aceste filmuleţe animate, dar încă nu ştiu cum a perceput publicul creaţiile mele”, a mărturisit BOA.

Caricaturistul sucevean a spus că a fost contactat de reprezentanţii Cartoon Network, care i-au propus o colaborare pe viitor.

Articole asemănătoare

4 Comentarii

 1. Slabuta rau animatia.. comparand cu o alta persoana in domeniu ce o cunosc din Suceava.

  Oricum, sa aiba succes. Si speram intr-o zi sa se difuzeze din nou Cartoon Network-ul in engleza. 🙂

  1. Ca incepator in ale animatiei e destul de normal ca animatia in cauza sa nu fie decat o incercare. Oricum am curajul sa nu stau pe loc. Nu sunt un profesionist, in adevaratul sens al cuvantului, dar am abordat cu interes caricatura, portretistica…grafica in general, pictura, pictura tridimensionala si de ce nu?…animatia.
   „E usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune…”

   1. Mi-am exprimat opinia nestiind ca esti incepator in animatie (nu s-a specificat in articol). Bafta in continuare!

 2. Good evening – good post l checked a some of ur early posts. Continue to keep up the rather goodthat operate. i just additional up your RSS feed to my MSN News Reader. Seeking forward 2 reading more from u later on! http://www.12latest.com?Lady+Gaga > send a hyperlink to this website. Ongoing Lady Gaga monitoring for free!!! l just like it!

Back to top button