Brigada Diverse

Lucrări de mântuială la cavoul din centrul Sucevei

Cavoul în care s-au îngropat vreo 10 milioane de euro începe să cedeze.

După ce acum câteva săptămâni a fost vizibil că mai multe dale din granit s-au lăsat, vorba unui hâtru, mormintele se aşează cu trecerea timpului, astăzi dimineaţă au demarat noi lucrări.

Muncitorii au îngrădit un spaţiu de aproximativ 12×8 metri şi au scos din nou mai multe dale.

De această dată, se pare că au fost afectate spoturile luminoase din acea zonă, chipurile din cauza defectării unui cablu.

Dacă la nici jumătate de an de la inaugurare apar probleme de acest gen, mă întreb ce se va întâmpla peste vreo 10 ani, se prăbuşeşte cavoul sub propria greutate?

Un alt aspect pe care nu-l pot pricepe nici în ruptul capului este de ce parcările stau goale, iar pe străzile din zona centrală se parchează aiurea.

Aici este vina exclusivă a Primăriei Suceava care nu ia măsuri concrete pentru a descuraja mârlănismul şi tupeul nesimţit al unor şoferi.

Blocarea roţilor sau ridicarea maşinilor trântite pe trotuare, pe puţinul spaţiu verde existent în centru ar avea darul de a-i lecui pe indivizii care ignoră orice regulă de bun simţ şi care vor să intre direct cu maşinile de zeci de mii de euro în magazinul unde au treabă.

De ce nu se iau măsuri în acest sens? Răspuns nu am, dar e o bătaie de joc la adresa oamenilor corecţi şi la care Primăria Suceava este părtaşă prin pasivitate.

 

Articole asemănătoare

Citiți de asemenea
Close
Back to top button