Brigada Diverse

Luhan, la „economic class”

Europarlamentarul sucevean Petru Luhan circulă cu avionul la clasa economic. Nu mereu, ci doar când vrea să se „întoarcă la popor”.

Ieri, Luhan a luat avionul de Bruxelles, dar nu a rămas la „business class” alături de colegii săi, printre care şi Adrian Severin, omul cu şoriciul de câţiva centimetri buni.

Pentru europarlamentarul sucevean nu este nici o afacere că şi-a luat bilet mai ieftin. Şi asta pentru că banii nu trec pe la el, deconturile făcându-se direct de instituţia de la Bruxelles care gestionează fondurile alocate aleşilor din ţările Uniunii Europene şi compania aviatică cu care circulă, în cazul de faţă Tarom.

După multe bile negre, îi dau şi una albă lui Petru Luhan.

Motivaţia pe care a oferit-o a fost aceea că doreşte să discute cu oamenii simpli, dar eu mă gândesc că sunt şi alte substraturi pentru care Luhan nu merge mereu alături de colegii europarlamentari.

Articole asemănătoare

8 Comentarii

 1. Probabil nu mai erau locuri la business si singura posibilitate ar fi fost sa stea in bratele mitologicului corupt exceptionalist Adrian Severin.
  Luhan macar nu are antecedentele de nesimtire ale acestui individ.
  Oricum, nu mi se pare demn de o bila alba pentru locul la economic. Daca la intoarcere vine la trenul de aterizare sau macar in cala, spune i te rog ca sunt de acord sa i acordam una.

 2. La aceeasi clasa – cel putin asa se stie in oras – calatoreste si S.Fl.Marian cand pleaca la Viena,din pozitia sa de bust până la brâu din parcul care,nu se stie de ce, poarta acelasi nume. El este un om modest,a scris multe carti,singurul sau defect este ca nu s-a inscris in pedele, pentru ca Luhan l-ar fi primit,cu conditia sa-si rada barba ,ca sa nu mai semene cu Marx…

 3. Foarte bine, bravo lui!Nu consuma banii contribuabililor calatorin cu bilete business, care sunt cu mult mai scumpe…

 4. Prietene’s, banii despre care stii tu ceva aproximativ nu sunt decontati de Guvernul Romaniei. Daca ai impresia ca Luhan s a gandit la vreo economie a unui buget(fie el ar oricui ar fi) cand si a rezervat bilet la economic, cred ca te inseli.
  Taranoii astia care reprezinta Romania la Bruxelles se adapa(cu toate ale lor , nu numai cu biletele de avion) dintr un buget de vreo 40 mil coco pus la dispozitie de UE. De altfel reiese si din articol acest lucru.
  Oricum am lua o, tot iesim prost. Se cunoaste faptul ca noi contribuim la acest buget cu mai mult decat ridicam de acolo datorita incompetentei guvernului nostru.

 5. Cred ca stiu mai bine ca dumneata niste lucruri, dar asta nu are importanta…, iar cind am spus contribuabil, m-am referit la cel european, nu doar cel din Romania…

 6. Nu,pentru ca la Siret au sectii pentru nebuni,nu pentru prosti! Cei din Fratauti sunt foarte pragmatici:pe astia cu duiosii in privire,ca Luhan,ori ii tin in batatura,ori ii trimit la Germania,ori ii scapa in politica,la pedele,unde au o sectiune specifica – vezi Igas,Funeriu,Boc.

 7. Bravo, Petru Luhan, nimeni nu te-a vazut risipind banii contribuabililor in acest mandat, cum au facut toti ceilalti colegi, calatorind numai cu bilete business… Din pacate, tot ei ii vor risipi in continuare… Succes, in tot ce vei face in continuare!!!

Citiți de asemenea
Close
Back to top button