Brigada Diverse

Lungu şi Flutur, dublu faţă de contracandidaţi

Aşa după cum v-am promis, vă prezint datele reale ale sondajului pentru cele mai importante funcţii din judeţ.

Înainte de începerea campaniei electorale, scorurile principalilor contracandidaţi erau destul de elocvente. Mai exact, Ion Lungu şi Gheorghe Flutur aveau dublu în sondaje faţă de Alexandru Băişanu şi Cătălin Nechifor.

Este un sondaj pe care l-a realizat un personaj care se ocupă frecvent cu asemenea chestiuni electorale şi care nu a dat greş niciodată.

Potrivit datelor din aceste studii ştiinţifice, cuplul Lungu-Flutur are intenţii de vot duble faţă de reprezentanţii USL, respectiv Alexandru Băişanu – Cătălin Nechifor.

În acest moment, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, este creditat cu 60% din intenţiile de vot, şi tot pe acolo se plasează şi Gheorghe Flutur.

De cealaltă parte, Băişanu şi Nechifor, au doar 30% din opţiunile electoratului, ceea ce nu e deloc încurajator pentru ei.

În mod normal şi firesc, cei doi lideri ai USL au potenţial de creştere şi cu siguranţă vor mai obţine ceva procente. Dar, diferenţa dintre actualii oameni aflaţi la putere şi cei din opoziţie, cel puţin la nivel local, nu poate fi recuperată sub nici o formă. Şi asta se va vedea în cele 30 de zile.

Articole asemănătoare

5 Comentarii

 1. Sandrinio, dacă vii cu abureli de astea, lasă-ne. Înainte de căderea guvernului Ungureanu, Nechifor era la 5 procente în spatele lui Flutur, teoretic ar trebui să se apropie şi cu cât trece mai mult timp, distanţa va scădea. Din ce am auzit eu, suveica merge între 250şi 300 RON.

 2. Şi să nu uităm că Lungu şi Flutur au deja pe conştiinţă un om care lucra sub ameninţarea pierderii locului de muncă.

  1. Ia totul in mână,cum ar fi mielul! De aia trag alde D.J. si marele vanzator de mici si rachiu din piata mica,om de afaceri de renume ucrainean,membru in comitete si comitii,cumparator de ziare si ziaristi,de blog-eri, sa faca arnajamente cu o anumita parte a USL, pentru vijelia de dupa alegeri?
   Daca castiga,castiga prin quasineprezentarea adversarilor, ocupati sa se aseze cu kurul in doua barci…
   Daca pierd,vor pierde ca nemtii la Stalingrad,pentru cine stie cum a fost acolo, e un caz de manual – dupa ce au inaltat steagul german si au atins Volga,nemtii au fost incercuiti si si-au lasat oasele acolo.La care ministru va merge Flutur sa „aduca” praful de pe toba precum si aprobarile si banii de hore in Bucovina??

 3. sandrinio, n-ai gasit alta metoda sa-l recompensezi pe godfather? daca te strofocai putin il scoteai primar pe lungu cu 110%. adica populatia din listele elctorale/ cea reala.
  p.s. pentru caciulita durex de mai sus: si eu am facut sondaje pentru gallup si cei de washington sunt speriati! las-o moarta!

Back to top button