Shares

Aşa după cum v-am promis, vă prezint datele reale ale sondajului pentru cele mai importante funcţii din judeţ.

Înainte de începerea campaniei electorale, scorurile principalilor contracandidaţi erau destul de elocvente. Mai exact, Ion Lungu şi Gheorghe Flutur aveau dublu în sondaje faţă de Alexandru Băişanu şi Cătălin Nechifor.

Este un sondaj pe care l-a realizat un personaj care se ocupă frecvent cu asemenea chestiuni electorale şi care nu a dat greş niciodată.

Potrivit datelor din aceste studii ştiinţifice, cuplul Lungu-Flutur are intenţii de vot duble faţă de reprezentanţii USL, respectiv Alexandru Băişanu – Cătălin Nechifor.

În acest moment, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, este creditat cu 60% din intenţiile de vot, şi tot pe acolo se plasează şi Gheorghe Flutur.

De cealaltă parte, Băişanu şi Nechifor, au doar 30% din opţiunile electoratului, ceea ce nu e deloc încurajator pentru ei.

În mod normal şi firesc, cei doi lideri ai USL au potenţial de creştere şi cu siguranţă vor mai obţine ceva procente. Dar, diferenţa dintre actualii oameni aflaţi la putere şi cei din opoziţie, cel puţin la nivel local, nu poate fi recuperată sub nici o formă. Şi asta se va vedea în cele 30 de zile.