Brigada Diverse

Maşina Primăriei Rădăuţi, taxi electoral

Alegerile de astăzi au mai scos în faţă un personaj întunecat al politicii locale. Este vorba de Aurel Olărean, primarul din Rădăuţi, un binecunoscut individ care terfeleşte legea şi orice regulă de bun simţ.

În această după-amiază, în jurul orei 17.00, maşina de serviciu a Primăriei Rădăuţi a fost surprinsă în timp ce transporta două femei de etnie romă, sau ţigănci, le puteţi spune cum doriţi. Cele două persoane sunt luate de undeva din zona Toloacă şi duse la Secţia de Votare Nr. 99, de la Şcoala Generală Nr. 4, de pe strada Ştefan cel Mare. Maşina Primăriei Rădăuţi, cu numărul SV-09-TUN, le aduce pe femei şi apoi le aşteaptă undeva în apropierea secţiei de votare, după care le „îmbarcă” şi le duce înapoi la domiciliu.

Aşa că, dragi politicieni, luaţi exemplu de la Olărean. Turiştii electorali nu se mai transportă cu autobuzul, ci cu jeep-ul. Când dracu o să mai aibă ocazia cele două ţigănci să fie plimbate cu jeep-ul Primăriei? Poate la viitoarele alegeri.

Imaginile au fost deja postate pe youtube, dar pot fi urmărite integral şi aici.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tmB1jIvi2LU[/youtube]

Articole asemănătoare

2 Comentarii

  1. sa se trimita in instanta, la radauti, si sa se ia ca martor, un purice ramas in jeep…………asta da dreptate

  2. Mai animalule care scrii mesajele astea cu tot felul de alte pseudonime…Exprima-ti frustrarile in alta parte, cum ar fi la ma-ta la mormant, ca noi nu suntem curiosi ce combinatii face cu piz dele bulangiul ala de la Mediterana.

Back to top button