Shares

Peste tot pe unde am fost prin ţară am tot auzit sintagma „moldoveni proşti”.

Iniţial, am spus că procentul de prostie este la fel peste tot, numai că moldovenii ies în faţă pentru că ar fi mai mulţi numeric, iar la un procent egal ar fi, evident, în superioritate.

Ultimele sondaje date publicităţii m-au pus serios pe gânduri. Potrivit celui mai recent sondaj de opinie realizat de IMAS, un sfert dintre votanţii din zona Moldovei vor trimite în Parlament sau în diferite structuri de conducere locale reprezentanţi ai Partidului Poporului Dan Diaconescu.

Sondajul arată că în Moldova USL ar câştiga alegerile cu 48,7% din voturi, iar pe locul doi ca opţiune de vot se situează Partidul Poporului, cotat cu 24,3%, dintre opţiuni. Faţă de luna ianuarie, partidul lui Dan Diaconescu a crescut cu 9%. Locul trei în intenţiile vot este adjudecat de PDL, care are doar 17,5%.

Este peste puterea mea de înţelegere cum un individ ca Dan Diaconescu a reuşit să păcălească un sfert din populaţia Moldovei. Doar dacă te uiţi la OTV îţi dai seama că minciuna e ridicată la rang de adevăr suprem, manipularea e la ea acasă, iar promisiunile ce nu vor putea fi onorate vreodată abundă.

Cine crede că-i va fi mai bine şi că se vor implementa bazaconiile pe care Dan Diaconescu şi invitaţii săi le propăvăduiesc seară de seară cu ritmicitatea trenurilor japoneze se înşeală amarnic.

Aşteptaţi voi să ajungă Dan Diaconescu şi oamenii săi la putere şi o să vedeţi voi ce se va întâmpla.

Această încredere oarbă într-un asemenea individ are o singură explicaţie: lipsa de educaţie şi de informaţii. Din păcate, văd că moldovenii sunt în topul ignoranţei.

 

PS: Sursa infograficului este Adevărul