Brigada Diverse

N-au înţeles absolut nimic

Chiar dacă pentru PSD spectrul pierderi alegerilor de anul viitor este tot mai evident, cei din PNL nu au înţeles absolut nimic din ceea ce aşteaptă electoratul şi oamenii.

Declaraţiile de ieri ale deputatului Ioan Balan sunt o dezamăgire cruntă, care-mi arată că liberalii nu sunt cu nimic mai breji decât cei pe care vor să-i înlocuiască la putere.

Pe 2 iulie vom fi la Putna acasă. Acasă înseamnă că fostul nostru coleg Coroamă (notă – fostul deputat Gheorghe Coroamă, actual primar în Putna după ce a fugit din PDL şi s-a alăturat celor de la USL) va veni alături de noi în continuare. Restul oamenilor care şi-au arătat disponibilitatea de a fi alături de noi la alegerile din 2016, să candideze cu sprijinul PNL, vor fi anunţaţi în perioada următoare şi o vom face cu domniile lor de faţă, ca să nu existe dubii”, a declarat Ioan Balan.

ioan balan

Cu alte cuvinte, deputatul liberal, fost democrat-liberal, a dat semnalul recrutărilor care se petrec o dată la patru ani, când primarii fără coloană vertebrală fug de la un partid la altul în speranţa că vor obţine luna de pe cer.

Este un tip de politică de care mie îmi este scârbă. În loc să-l bagi în mă-sa pe trădător pe el şi pe tot neamul lui până la a şaptea spiţă, ce fac onor liberalii, îl primesc înapoi în partid cu flori şi şampanie.

Nu, nu asta e soluţia. Dacă vreţi să fiţi credibili creşteţi propriile valori, oameni pe care să te poţi baza, cu coloană vertebrală şi lăsaţi lichelele să dispară din peisaj.

Deputatul Ioan Balan oare nu a aflat că cine trădează o dată o va face mereu? Probabil că nu, de vreme ce-l vede mare salvator al PNL-ului pe alde Gheorghe Coroamă, un individ care nu s-a remarcat cu nimic nici ca deputat şi nici ca primar în Putna.

Apropo, pe aceste criterii îi propun deputatului Ioan Balan să-l reactiveze pe Ion Lungu pentru funcţia de primar al municipiului Suceava. 

Articole asemănătoare

Citiți de asemenea
Close
Back to top button