Brigada Diverse

Nea Titi şi pantofii săi de inundaţii

Despre nea Titi, sublimul prefect al judeţului Suceava, pe numele său de botez Constantin Harasim, nu am mai scris de multă vreme.

Slugarnic cum îl ştie toată lumea, şi-a tras ia cu mesajul „Hai în Bucovina” peste cămeşa lui de firmă doar-doar l-o impresiona pe şeful CJ Suceava, care a iniţiat această acţiune. A dovedit doar că poate fi de un penibil sinistru.

Ieri, nea Titi a ajuns la Valea Putnei, mă rog, cred că a fost luat pe sus spre această destinaţie, pentru a vedea în direct care au fost efectele inundaţiilor din noaptea de luni spre marţi.

DSC_4525

Printre noroaie şi nenorociri, sublimul şi inegalabilul nea Titi şi-a etalat pantofiorii de un galben imaculat. Păi bine, tovarăşe prefect, aşa se merge la inundaţii?

Uită-te şi matale la cei de alături. Toţi sunt încălţaţi cu cizme de cauciuc, mai puţin nea Titi. O fi crezut mnealui că merge la bal şi când colo a nimerit în glod.

DSC_4561

Iar marea sa realizare, plimbarea pe la oamenii afectaţi de inundaţii, că până la urmă asta a fost şi nimic altceva, a fost imortalizată de un subaltern, care a şi trimis la presă imaginile. Cu alte cuvinte, nea Titi a dorit de unul singur să de facă de cacao. Sau poate s-o fi crezut un soi de Elena Udrea, surprinsă în urmă cu ceva ani în balerini, tot la nişte inundaţii, dar pe la Moldoviţa, nu la Valea Putnei.

 

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. Mare cacat, ca aia daca s incaltati cu cizme grozav m au mai impresionat! Cata implicare, ce apropiere de oameni, extraordinar, ce mai!

Back to top button