Shares

Despre nea Titi, sublimul prefect al judeţului Suceava, pe numele său de botez Constantin Harasim, nu am mai scris de multă vreme.

Slugarnic cum îl ştie toată lumea, şi-a tras ia cu mesajul „Hai în Bucovina” peste cămeşa lui de firmă doar-doar l-o impresiona pe şeful CJ Suceava, care a iniţiat această acţiune. A dovedit doar că poate fi de un penibil sinistru.

Ieri, nea Titi a ajuns la Valea Putnei, mă rog, cred că a fost luat pe sus spre această destinaţie, pentru a vedea în direct care au fost efectele inundaţiilor din noaptea de luni spre marţi.

DSC_4525

Printre noroaie şi nenorociri, sublimul şi inegalabilul nea Titi şi-a etalat pantofiorii de un galben imaculat. Păi bine, tovarăşe prefect, aşa se merge la inundaţii?

Uită-te şi matale la cei de alături. Toţi sunt încălţaţi cu cizme de cauciuc, mai puţin nea Titi. O fi crezut mnealui că merge la bal şi când colo a nimerit în glod.

DSC_4561

Iar marea sa realizare, plimbarea pe la oamenii afectaţi de inundaţii, că până la urmă asta a fost şi nimic altceva, a fost imortalizată de un subaltern, care a şi trimis la presă imaginile. Cu alte cuvinte, nea Titi a dorit de unul singur să de facă de cacao. Sau poate s-o fi crezut un soi de Elena Udrea, surprinsă în urmă cu ceva ani în balerini, tot la nişte inundaţii, dar pe la Moldoviţa, nu la Valea Putnei.