Brigada Diverse

Plecat în interes de serviciu

Câteva zile am chiulit. Îmi cer scuze faţă de oamenii care mă urmăresc şi aşteaptă noutăţi despre viaţa oraşului şi a judeţului. Promit că o să revin cu noutăţi interesante. Am fost la Chişinău, un oraş care a fost românesc, cândva. E un oraş interesant despre care am să vă vorbesc mâine, dar şi despre drumul meu dus-întors într-o ţară care e cu mult în urma României, chiar dacă o să vi se pară puţin exagerat. Între timp, am să vin cu un material despre primăvară. Sper să vă placă, mai ales fotografiile, care înseamnă mai mult decât orice cuvânt al meu. Şi ca o paranteză, în cele câteva zile petrecut în Moldova, în ţară s-au petrecut lucruri importante. Şi la nivel naţional, cu pensiile şi salariile care vor fi reduse, dar şi pe plan local, şi mă refer aici la situaţia de la Rădăuţi, pe care am s-o comentez aparte într-un material viitor.

Articole asemănătoare

3 Comentarii

  1. uite unde se duc banii de la Consiliul Judetean si Primaria Suceava. Pe plimbarile lui Sandrinio in strainatate si masina lui humoreanca. de aia nu sunt bani la buget ca va dau institutiile bani ca sa-i lingeti in cur in fiecare zi.

  2. Esti gresit informat. Deplasarea si toate cheltuielile s-au facut din banii mei. Cind voi merge la vreo sinfrofie organizata de institutiile statului o sa poti vorbi cite in luna si in stele. In ceea ce priveste linsul, probabil ca nu ai citit atent ce scriu aici, motiv pentru care iti acord circumstante atenuante.

Back to top button