Shares

Dacă se mai îndoia cineva că social-democraţii din Suceava sunt nişte proşti înseamnă că nu are ochi de văzut şi urechi de auzit.

Am mai spus asta, şi mai repet o dată. Pentru a implementa în teritoriu politicile propriului Guvern ai nevoie de oamenii tăi, cu aceeaşi gândire şi viziune. La PSD se pare că nu funcţionează acest principiu, iar Casa Judeţeană de Pensii Suceava este cel mai elocvent exemplu.

chitul sedinta pnl

Sfidându-i din nou pe cei din PSD, directoarea Casei Judeţene de Pensii Suceava, Camelia Chitul, îşi vede liniştită de propriile interese. Într-o serie de fotografii publicate aseară pe un site de socializare, Camelia Chitul apare la şedinţa PNL.

Nu că ar fi vreo noutate, pentru că asta se întâmplă frecvent şi fără nici o reţinere. Probabil că a devenit deja un motiv de glorie din a-i persifla pe social-democraţi, iar după câte se vede reţeta are succes.

Nu pot decât s-o felicit pe Camelia Chitul că are de cine-şi bate joc, iar celor de la PSD Suceava le transmit doar atât: rămâneţi mai departe la fel de proşti. De fapt, mereu e loc de mai rău. Nu uitaţi asta.