Brigada Diverse

Oalele la control!

Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Suceava a rezolvat toate problemele din judeţ şi a trecut la fineţuri. Modul cum se confecţionează vasele de lut din atelierele de ceramică a devenit subiect de interes general.

Nesimţiţii de olari or fi pus mătrăgună sau cucută în vase şi au de gând să comită un genocid în masă. Şi nu doar printre românaşii noştri, ci şi în rândul europenilor care ne-au deschis uşa casei şi ne-au primit cu braţele deschise.

La câte probleme există în acest judeţ, verificările printre oalele de lut erau ultima grijă. Nu m-ar mira ca în urma controalelor să se găsească nereguli grave care să conducă la închiderea ori amendarea drastică a olarilor.

Să le fie învăţătură de minte că ne vând aceste prostii şi nu încurajează folosirea farfuriilor de plastic.

Directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Ludovic Abiţei, a declarat, că vor fi verificate documentele necesare desfăşurării unei astfel de activităţi, tehnologia folosită, dar şi materialele utilizate în procesul de producere a vaselor de lut destinate domeniului alimentar, modul de depozitare, de transport şi de comercializare.

Cică inspectorii de la DSP vor urmări dacă sunt respectate normele prevăzute în regulamentul european în acest domeniu.

Şi dacă nu sunt respectate ce se întâmplă? Am ajuns atât de jalnici, încât urmărim tot felul de prostioare, în timp ce problemele serioase şi grave sunt trecute cu vederea. De ce nu merge DSP-ul în spitale să vadă condiţiile în care stau bolnavii, că nu sunt medicamente, şi multe altele, că mi-ar trebui pagini întregi să le înşir. Dacă oalele de lut care se confecţionează la Marginea şi Rădăuţi au ajuns subiect de mare interes atunci eu nu mai înţeleg nimic din ceea ce se petrece astăzi în România. Dumneavoastră înţelegeţi?

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. poate ca olarii nu au cotizat la PDL ca toti ceilalti oameni de afaceri si din institutiile de stat. te inspaimanta tara asta. dar si oamenii. am vazut in dupa-amiaza asta o mostra de nesimtire. doua paturi vechi aruncate la gunoi, linga ghena din spatele casa plus. asa oameni asa soarta, romanii isi merita soarta cu varf si indesat…….

Back to top button