Brigada Diverse

Onofrei şi Mîrza îşi dau la picioare

Politica suceveană dă în clocot chiar înainte de Paşte după o lungă şi apăsătoare linişte. Senatorii Orest Onofrei şi Gavril Mîrza îşi dau la picioare reciproc.

Onofrei spune că Mîrza a intrat în programul „Rabla”, din punct de vedere politic, iar Mîrza i-a replicat democrat-liberalului că se trezeşte tot printre îngrijitorii de cai de la herghelia din Mitoc, acolo unde a lucrat în trecut.

Şi uite aşa, în loc de legi coerente avem parte de circ, iar ziariştii de la „Cotidianul” au preluat un material de pe agenţia Mediafax, articol pe care îl puteţi citi mai jos:

„Maniere şi limbaj de pedelist. C-aşa-i în Modrogan!

Senatorul PDL de Suceava, Orest Onofrei, apreciază că liderul PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, îşi pregăteşte ieşirea din politică şi că, politic, acesta face parte din programul „Rabla”, iar în replică Mîrza a declarat că Onofrei nu poate scăpa de limbajul de la herghelia de cai unde a lucrat.

Onofrei a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că prin atacurile nefondate la adresa guvernării locale sau centrale a PDL, liderul PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, îşi pregăteşte ieşirea din politică.

„Este normal ca atunci când eşti în opoziţie să critici, dar şi în aceste critici trebuie să existe o responsabilitate. Nu poţi să spui orice”, a spus Onofrei (foto jos).

El crede că liderul PSD Suceava intră, din punct de vedere politic, în programul „Rabla”.

„Politic, Mîrza a intrat în programul „Rabla”. El a devenit un fel de voucher pe care şi-l dispută acum, Bejenariu şi Nechifor (cei doi deputaţi care candidează la funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Suceava n.r.) pentru a câştiga alegerile”, a spus Onofrei.

Pe de altă parte, senatorul Gavril Mîrza (foto jos), a declarat că a constatat o iritare exagerată a liderilor PDL faţă de criticile pe care le-a formulat, ceea ce i-a determinat pe unii membri PDL să se comporte „mitocăneşte”.

„Credeam că senatorul Orest Onofrei, chiar dacă a muncit mai mulţi ani la herghelia de la Mitoc, realizează că la această dată are o funcţie în conducerea Senatului. Speram ca funcţia şi locul său actual de muncă să îl civilizeze, dar săracul se trezeşte tot printre îngrijitorii de cai de la herghelie”, a spus Mîrza.

El i-a urat lui Onofrei Paşte fericit şi „să-i dea Dumnezeu sănătate şi minte”.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. in ceea ce l priveste pe orest onofrei, acest personaj s a remarcat in mod constant prin declaratii pe care dumnealui le crede foarte spirituale. nu cunosc personal motivul pentru care noi, pulimea, dam impozite pentru salarul acestui om nici acum si nici pentru ce i am dat atunci cand a fost prefect si s a remarcat doar printr o abila expectativa politica. daca l as plati pe unul pentru declaratii asa zis sarcastice sau malitioase as prefera sa aleg un actor de meserie gen florin piersic sau etc. pe de alta parte, personajul gavril marza ar trebui sa inteleaga ca nu mai are ce cauta in prim planul politicii si asta nu din cauza varstei. diferenta intre acest om si cei ce conduc astazi o face doar pozitia si dreptul la semnatura. in rest sunt construiti toti din acelasi cacat, ca sa nu zic aluat.

Back to top button