Shares

PP-DD este aproape de a-şi definitiva candidaţii pentru alegerile parlamentare din decembrie.

Printre numele care vor apărea pe listele de vot se regăseşte şi cel al lui Costel Ignătescu, fost membru în structurile de conducere ale Partidului Conservator, fost inspector al Direcţiei de Control, Verificare şi Monitorizare Turistică din cadrul Ministerului Dezvoltării, ajuns în funcţie pe filiera UDMR, pentru ca mai apoi să-şi depună adeziunea la PDL.

Cam acesta este omul pe care PP-DD vrea să-l arunce în luptă pentru postul de senator pe Colegiul Suceava.

Dar şi istoria acestei candidaturi are un istoric. Surse din cadrul PP-DD Suceava spun că pentru a fi desemnat candidat, Costel Ignătescu a făcut cărare bătută la sediul partidului, aducând argumente mai mult sau mai puţin solide în sprijinul său.

Unul dintre acestea ar fi televiziunea regională pe care Ignătescu tot doreşte s-o înfiinţeze de vreo doi ani. Numai că, traseistul politic Costel Ignătescu a uitat să spună şi care sunt costurile pentru a deschide această televiziune, respectiv sacoşa de bani necesară pentru a emite prin satelit.

O abureală de doi lei, căreia cei de la PP-DD Suceava i-au căzut victime, dar care-i permite oportunistului Costel să viseze la Parlamentul României.

Rămâne de văzut unde se va îndrepta când se va trezi din reverie.