Bârfe

Pancu şi Bernicu, un cuplu mai mult decât sportiv

Nemulţumiri şi mormăieli în barbă la Liceul cu Program Sportiv Suceava. Deocamdată atât, dar probabil că ziua răfuielilor cu liderul de sindicat şi cu directorul instituţiei nu este departe.

Mai multe voci din rândul cadrelor didactice şi-au exprimat indignarea vizavi de Victor Pancu, liderul sindical de la LPS Suceava, pe care-l acuză că a gestionat problema restanţelor financiare cuvenite profesorilor cu maximă indiferenţă. Mai exact, în timp ce în alte şcoli din municipiu liderii de sindicat au făcut demersurile necesare pentru acordarea unor sporuri şi drepturi câştigate în instanţă, Victor Pancu s-a făcut că plouă.

Oamenii care cunosc situaţia de la LPS Suceava spun că Pancu nu este decât o unealtă în mâna lui Dumitru Bernicu, directorul liceului, care pentru mici favoruri pe care i le acordă periodic, îl ţine legat în lesă.

De aici şi lipsa de implicare a lui Victor Pancu în ceea ce înseamnă muncă sindicală şi obţinerea unor drepturi.

Profesorilor le este însă teamă să vorbească mai mult despre acest subiect. Motivul este legat de frica reacţiei lui Dumitru Bernicu, un individ uns cu toate alifiile şi care a reuşit să reziste în funcţie chiar şi în situaţii critice pentru el, când adversar i-a fost prefectul de Suceava de acum câţiva ani, Orest Onofrei.

LPS Suceava este un fel de stat în stat, cu bani primiţi şi cheltuiţi după bunul plac de o mână de oameni. Nimic nu se face însă fără ştirea lui Dumitru Bernicu, fără a mai pune la calcul şi transferurile dubioase ale unor sportivi la diferite cluburi din ţară, fără ca LPS Suceava să beneficieze de mari avantaje.

Un control la acest liceu cred că ar scoate la iveală un întreg sistem mafiot. Important este ca cineva să şi vrea să facă lumină cu ceea ce se petrece la LPS Suceava.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. Tu chiar nu mai ai ce sa scrii acum in pragul sarbatorilor???Esti un ziarist de 2 lei,scrii despre subiecte care nu exista.N ai nici o treaba,lasa te de meseria asta!!!

Citiți de asemenea
Close
Back to top button