Brigada Diverse

Selecţia lui Rîmbu

Zilele trecute am aflat că Vasile Rîmbu, nimeni altul decât managerul Spitalului Judeţean Suceava, şi-a propus să interneze mai puţini pacienţi.

Cu alte cuvinte, Rîmbu vrea o selecţie care să înjumătăţească practic numărul celor spitalizaţi, de la 60.000 cât se înregistrează acum, până la 35.000. Şi cum finanţistul din Rîmbu nu moare niciodată, au fost şi identificaţi vinovaţii.

„Foarte mulţi medici sunt nepăsători, nu-i interesează bugetul secţiei sau situaţia spitalului. Sub acoperirea că pentru ei prioritatea numărul unu este bolnavul, internează nejustificat. Faptul că doctorii sunt subiectivi ne aduce în postura de a nu putea asigura bolnavilor care sunt peste cifra de contract cele necesare”, a spus managerul celui mai mare spital din judeţ.

Mergând pe această logică, mă aştept că Vasile Rîmbu să le stabilească medicilor şi obligaţii de plată către bugetul de stat, eventual să-i altoiască şi cu vreo plângere penală pentru evaziune fiscală. Că deh, nu-i aşa, pentru că au tratat câţiva moşnegi şi câteva babe care trăiesc de pe azi pe mâine se fac vinovaţi de crimă împotriva umanităţii.

Ceea ce propune Rîmbu îmi reaminteşte de ceea ce se întâmpla cu zeci de ani în urmă, la acea selecţie naturală şi superioritate de rasă pe care naziştii o promovau agresiv. În Reich-ul milenar nu aveai voie să te naşti cu probleme fizice, pentru că te păştea eliminarea fizică. Poate că asta îşi doreşte şi managerul Spitalului Judeţean Suceava. În medicină 1+1 nu face de fiecare dată 2, iar unii oameni ar trebui să înveţe asta, eventual să-şi întrebe părinţii şi rudele mai în vârstă.

Dacă medicii vor aplica ideile lui Vasile Rîmbu, la uşile spitalului vom vedea cozi şi oameni umilindu-se pentru a obţine o internare. Când le va veni rândul, pentru mulţi va fi deja prea târziu.

Articole asemănătoare

4 Comentarii

  1. Caracterizarea de quasinazism este corecta,Râmbu pune in aplicare o directiva de partid care se refera exact la reducerea cu 10% a internarilor. Nu se poate ca pedelistii sa nu fi auzit,totusi,de eutanasiere. Amar hap pentru aceasta nefericita naţie,tocmai am vazut cum s-a aruncat de la balconul Parlamentului acel jurnalist de la TVR…

  2. Eu as propune la portocalii ca in institutiile publice adica la omizi sa nu mai fie televizoare, in loc sa lucreze oamenii ca kuku se uita la realitatea si antena3

    Cat despre angajatul tvr si gestul lui e destul de ciudat sa incerci sa te nenorocesti in loc sa gasesti o solutie pentru situatia grea in care esti.
    Daca ar fi murit familia lui ar fi suferit si mai mult deaorece ar fi pierdut un membru din familie dar si salariul pe care il avea.

    Sper sa nu fi luat ceva bani penrut acest gest care creeaza si mai multa tensiune in aceasta tara numita Romania.

  3. sa i fie rusine porcului. nu iti da nimeni o targa in spital daca nu.i dai spaga, iar amnbulanta nici atat. pentru ce pula mea mai platim dara cas :). sa muriti inecati boilor

  4. Pe mine nu ma intereseaza politica voastra eu ii cunosc ca pe niste oameni buni si mi-ar parea bina sa ajunga acest mesaj la ei odata cu urarile mele de CRACIUN FERICIT.

Citiți de asemenea
Close
Back to top button