Brigada Diverse

Pardău, despre cum zboară vaporul

După un an cu minciuni şi criză profundă pe plan economic, anul 2010 nu se putea încheia decât în aceeaşi notă.

Un anume deputat, de loc de prin părţile Dornei, vrea să ne ia de proşti, aşa cum tot face de ani buni.

Într-o declaraţie publicată în ziarele care au apărut pe 31 decembrie, Dumitru Pardău, prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PD-L Suceava şi în acelaşi timp secretar al Camerei Deputaţilor, ne spune că parlamentarii suceveni, evident colegii săi de partid, au fost zmei în 2010. „Şi-au făcut datoria în legislativ, prin prezenţă, prin atitudine, prin coerenţă, iar în teritoriu printr-o colaborare foarte bună cu primarii şi consilierii locali”, ne minte cu neruşinare Pardău.

Nume ca Sorin Fodoreanu, Eugen Uricec, Gheorghe Coroamă, Gabriel Gospodaru sau Tiberiu Prodan vă spun ceva? Mie nu prea şi sunt convins că dacă ies acum pe stradă 95% dintre oameni mi-ar răspunde acelaşi lucru.

Mai există şi varianta ca Dumitru Pardău să aibă o altă percepţie asupra traiului neruşinat din Parlamentul României pe care colegii săi îl ridică la rang de virtute. Mai rău e că vrea să ne ia de proşti pe toţi şi să ne spună că vaporul zboară şi apa este udă.

Articole asemănătoare

2 Comentarii

  1. Vedeti ca,in felul sau,Pardau nu minte,impreuna cu cei pe care îi laudă a dat lovituri frumoase,nu numai de imagine ci si prin conturi,la parandăraturi – de exemplu la niste drumuri facute cu Conţac ot Botoşani,confectionerul de camaşi reşapat in confectioner de drumuri betonate. Apoi, este acolo un aeroport mic si draguţ,la Floreni,s-a rezolvat frumos,a revenit in curte la ai nostri; mai sunt niste inamici de pus la punct dar trendul este bun,dinspre Cazinoul din Vatra Dornei bate un vant cald,chiar daca popa cel batrân mai cârâie (cât o s-o mai faca,nu??) Mai sunt si altele,cupola Cândrenilor functioneaza,nu misca nimic in Bazinul Dornelor fara sa stim noi adica Pardau,Flutur, Stelian Chiforescu. Daca vrei sa bati un cui pe-acolo tre’ sa stie cine trebuie,sa-ti aprobe,sa-ti vada dovezile portocalii… De aia e nevoie de noi mandate – nu de arestare,ptiu,ci de primar,deputat,presedinte,nu?
    Mare om,mare caracter!

  2. Ce sa mai discutam conu Mitica e un om de mare valoare doar stie sa piteasca bine banii publici alaturi de Chifo sub obladuirea lui Flutur. Si-a facut ordine in partid (dati afara cei ce aveau ceva de spus) opriti doar obedientii si uite asa considera partidul portocaliu proprietatea lui. De furat nu El nu se pricepe doar ca are multe proprietati ce sa-i faci asa l-a batut dumnezeu sa fie primar taicasu, nevasta sefa la APIA iar el deputat pe bani familiei (nu publici) In rest contracte cu statu cat cuprinde avandu-l interfata pe chifo iar pavaza pe flutur. Da nu stie nimeni numa el e destept.numaratoare invesrsa oricum a sosit chiar daca va ganditi ca o sa furati la vot.

Back to top button