Brigada Diverse

Pârtie!!! Zboară Dulgheru!

Dulgheru nu renunţă. După ce în urmă cu vreun an anunţa o cursă între porumbei şi maşini, de la Vatra Dornei la Suceava, între timp şeful Direcţiei Sanitar Veterinare şi-a schimbat un pic optica.

O fi vorbit cu şefii de la Poliţia Rutieră şi o fi aflat că pentru a oprit traficul rutier e ceva de muncă, aşa că a înlocuit maşinile cu avioane.

Da, aţi auzit bine. Porumbeii se vor întrece cu avioanele. Acum nu ştiu dacă Petrea Dulgheru a obţinut liber la zbor de la Turnul de Control sau dacă „operaţiunea” va fi una ilegală. Nu de alta, dar s-o trezi vreun nebun şi pune antiaeriana pe participanţii la cursă. Şi o să zboare de-a pene!

În ritmul ăsta aştept ca Dulgheru să propună curse între căruţe şi parapante, biciclete şi funiculare sau, de ce nu, între Flutur şi Ponta.

Acţiunea cică face parte din ciclul manifestărilor prilejuite de „Ziua Muntelui – Ziua Apelor Curate” şi organizate de Petrea Dulgheru la sfârşitul acestei săptămâni. Locul principal al manifestării este păstrăvăria sa din Vatra Dornei, colţ cu Dorna Arini, investiţie care a necesitat multă trudă şi bani împrumutaţi.

Prevăzător, actualul şef al DSV Suceava nu spune că ar fi prima ediţie a acestei acţiuni, semn că teama de rezultatul alegerilor de anul viitor îi dă insomnii vânătorului, ecologistului şi ce-o mai fi Petrea Dulgheru.

Articole asemănătoare

Citiți de asemenea
Close
Back to top button