Brigada Diverse

Pentru cine trage cel mai dezastruos primar?

Cel mai dezastruos primar pe care un oraş important din judeţul Suceava l-a avut în ultimii opt ani mai vrea un mandat.

Este vorba de Gabriel Constantin Şerban, omul care a înmormântat efectiv oraşul de la poalele Rarăului, Câmpulung Moldovenesc.

Nu ştiu ce a fost în mintea câmpulungenilor în 2008 când l-au creditat cu un nou mandat, şi asta încă din primul tur, dar votul s-a dovedit unul falimentar. La fel ca răzgândacul de la Dumbrăveni, colegul primar Gabriel Şerban a avut un moment de rătăcire. L-a ţinut doar vreo câteva zile. L-a aburit pe Flutur că nu va candida pentru un nou mandat, forţat probabil să ia o astfel de decizie, pentru ca după vreo zece zile să-şi revizuiască atitudinea: va participa la alegerile din 10 iunie în calitate de independent.

Eu cred că Şerban a fost influenţat să ia această decizie de către prietenul său din presa locală, Mihai Chira, cunoscut ca un partizan al USL, mai bine zis al PSD. În acest fel voturile pentru Primăria Câmpulung Moldovenesc se vor disipa, iar câştigătorul se va decide la centimă. E un calcul foarte bine asumat şi gândit.

Nu-l înţeleg pe Şerban, un individ care nu a făcut absolut nimic pentru oraşul pe care l-a condus timp de opt ani, dar s-a ascuns sub pulpana lui Flutur. A tras cât a putut de şeful Consiliului Judeţean Suceava, pe care acum îl atacă sub centură, deşi este conştient că nu-l va putea omorî. Cu siguranţă i s-a promis ceva de către cei de la USL şi acum îşi joacă o carte pe care o crede foarte valoroasă. Din punctul meu de vedere, câmpulungenii ar trebui să-l repudieze cât mai rapid, pentru că un asemenea individ nu are ce căuta în politică. E un nimeni cu acte în regulă, iar cei opt ani de mandat au certificat lipsa lui de competenţă. Dacă aţi uitat cumva, Şerban este acel unic primar din România care a dat în judecată o pensionară pe motiv că nu mai poate procrea. Trebuie mai mult de atât pentru a-l arunca la coşul de gunoi al istoriei?

Articole asemănătoare

Citiți de asemenea
Close
Back to top button