Brigada Diverse

Petrea Dulgheru pierde pe linie disputele cu ANSVSA

Petrea Dulgheru, fostul şef al Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Suceava, se vrea un Robin Hood faţă de şefii de la Bucureşti.

La începutul lunii octombrie a anului trecut, Dulgheru a fost detaşat la Bucureşti la structura centrală a Agenţiei Naţional Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA). La Bucureşti, Petrea Dulgheru trebuia să ocupe un post la Direcţia de Control şi Coordonare PIF (posturi de inspecţie la frontieră) Import Export Tranzit şi Comerţ.

Numai că fostul şef al DSVSA Suceava a invocat probleme medicale şi nu s-a prezentat la post, iar mai apoi a depus şi tot soiul de reclamaţii prin care se victimiza că este discriminat politic.

„Bolnavul” Petrea Dulgheru nu a stat cu mâinile în sân şi a dat în judecată conducerea ANSVSA cerând atât suspendarea cât şi anularea ordinului prin care a fost transferat la Bucureşti.

A pierdut ambele procese care au avut loc la Curtea de Apel Suceava, iar la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu apare înregistrat nici un recurs, aşa încât soluţiile date de magistraţii suceveni sunt definitive.

După câte se pare, lui Petrea Dulgheru i se pregăteşte desfacerea contractului de muncă, tocmai pentru absenţele repetate de la locul de muncă. Această măsură poate fi luată doar la nivel central, de Comisia de Disciplină a ANSVSA, şi rămâne de văzut dacă se va ajunge ca fostul şef al DSVSA Suceava să rămână pe drumuri.

 

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. oficilitatile judetului nu au fost la Myeul Bucovinei sa participae la vernisajul unei expoyitii dedicate celor 95 de ani de la unirea Basarabiei cu Romania. Au fost sa se pupe unii pe altii in fund si sa isi faca publicitate la „vernisarea” unui lift la Gura Humorului. Rusine !

Back to top button