Brigada Diverse

Primăvară, primăvară

Nu sunt artist, ci doar inginer. În faţa naturii mă înclin de fiecare dată, iar schimbările care se produc primăvara nu lasă oamenii indiferenţi.

Sincer să fiu, anotimpul meu preferat este iarna, dar pesiajul cromatic al primăverii este cu totul deosebit.

Am surprins mai multe imagini cu acest anotimp al schimbării. Am să vă prezint şi vouă ce a surprins aparatul de fotografiat, de la florile pomilor, la pădurea în două nuanţe.

Este un spectacol pe care doar mama natură îl poate crea.

Noi, ca muritori de rând, nu putem decât să fim martori ale unor schimbări radicale şi spectaculoase. Putem doar să ne minunăm, să exclamăm admirativ şi să contemplăm.

Natura este cu mult peste ceea ce putem noi, oamenii, să gândim, să anticipăm şi să credem că vom putea pune în practică vreodată.

Articole asemănătoare

3 Comentarii

    1. Incearca sa fii mai civilizat. Asta e singura mea rugaminte in ce te priveste, ca sa ai un raspuns de ce ti-am sters comentariul de la materialul „La Chisinau”.

  1. Cunoastem modalitatea asta de lucru tovarase. Dezinformarile aparate cu cenzura nu mai tin demult. Am sa fac o analiza articolului in alta parte. Totusi e bine ca nu ai ajuns sa scrii ca „Chisinaul e micul Leningrad”, dupa modelul colegului tau Rusu, care ne minuna cu „Cernauti e Mica Venetie”.

Citiți de asemenea
Close
Back to top button