Brigada Diverse

PNL Suceava, ucisă de bezmeticul Antonescu

Liberalii suceveni sunt sabotaţi. Dar nu de PDL sau PSD, ci chiar de şefii lor de la Bucureşti.

Stabilirea candidaturilor pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie a coincis cu o adevărată lovitură de măciucă aplicată organizaţiei judeţene a PNL Suceava.

Din cele şase colegii pe care le-a primit pentru alegerile parlamentare din judeţ, PNL Suceava va avea doar doi candidaţi. Adică 33% dintre membri de partid se vor prezenta în faţa electoratului pentru a fi validaţi. Este vorba de Alexandru Băişanu, preşedintele liberalilor suceveni, şi Constantin Galan, de la Rădăuţi.

Ar mai fi un sucevean care apare candidat din partea PNL şi care este de loc din Suceava. Mă refer la Dumitru Pardău, numai că acesta este mai degrabă un oportunist decât un liberal convins.

În rest, doar plevuşcă, carne de tun pentru adversari. În două colegii vor candida reprezentanţi ai Partidului Conservator, oameni care nici măcar nu sunt de prin zonă, ci au fost aduşi aici de dragul turnătorului Felix Voiculescu, iar într-un al treilea colegiu îşi va încerca norocul preşedintele pe ţară al tineretului liberal, un alt personaj care nu spune nimic sucevenilor.

Au fost decizii pe care le-a luat conducerea centrală a PNL, de Crin Antonescu şi acoliţii săi, iar consecinţa poate fi ghicită fără prea multă trudă: pierderea alegerilor pe colegiile respective.

Vorba unui liberal cu state vechi de plată în partid: ce nu au reuşit cei de la PDL în patru ani de guvernare a reuşit Antonescu în doar câteva zile, şi anume să bage dihonia şi sămânţa scandalului.

Articole asemănătoare

2 Comentarii

 1. Crin Antonescu nu actioneaza rational ca un lider autentic…Poate ca stia dinainte sau a aflat abia acum…ca este doar pe post de perdea de fum si ca viitorul candidat al USL va fi Sorin Oprescu sau oricare alt personaj impus de Kremlin.

  Pe de alta parte ne-a dovedit deja incapacitatea domniei sale de a duce un dialog in mod coerent cu ceilalti presedinti europeni…

  Apropierea de Voiculescu este nu numai dubioasa, insa lasa si mult semne de intrebare asupra sinceritatii lui.

  Indivizii brutali, ajunsi lideri, se impun prin forta. Cand a excelat Crin Antonescu? Atunci cand l-a atacat pe Tariceanu, la indemnul lui Patriciu, si cand l-a atacat pe Presedinte. Nu-mi amintesc de proiecte indraznete in parlament, de atitudini civice memorabile sau de gesturi marete; nu mai vorbim de chiulul lui legendar, dublat cu aroganta de justificari tip Mesia–doar scandaluri-adica omul ideal pentru Patriciu si Felix, doi jecmanitori de tara.

  Antonescu este de mult depasit de politica din tara aceasta ca o prada.

  Daca i s-ar interzice sa atace PDL si pe Basescu, Antonescu ar ramane MUT si, mai mult decat impotent, castrat dea-binelea.

  Inca nu-i clar daca nu a fost capabil sa invete mai mult decat sa-l atace pe Basescu/PDL sau nu s-a vrut mai mult de la el pana acum.

  Prabusirea in sondaje a lui Antonescu este cea mai buna parte a referendumului. In putine zile Antonescu s-a aratat romanilor asa cum este el in realitate si nu a fost nevoie de ceva ani si zeci de operatii, fara anestezie, pe creierul unui popor obosit, ca sa aflam cruntul adevar. In 30 de zile s-au rupt toate mastile si am vazut cum curge oroarea. In valuri de smirna.

  Ca si vagabondul din poveste pus, peste noapte, imparat.

  Da, se vede si din Calea Lactee, Crin Antonescu actioneaza ca un dictator panicat, in deriva. Mai ramane sa se sinucida asa cum a facut-o Hitler- sau sa-l ”ajute”Ponta in aceasta operatie, dupa metoda PANAIT.

  Ma abtin…as putea scrie eseuri fluviu despre individ…

Back to top button