Shares

Preşedintele organizaţiei municipale a PSD Suceava profesorul de fizică Virginel Iordache a rămas corigent. Limbajul folosit ieri, la conferinţa de presă organizată la sediul partidului, a fost unul suburban, nedemn pentru un om care pretinde că vrea o schimbare în bine.

Mesajul de peluză pe care Virginel Iordache l-a recomandat democrat liberalilor nu-i face cinste nici lui şi nici breslei din care face parte. „Sunt Elena Udrea şi vă spun, Traian e cel mai bun”. Atât a putut gândi şi spune Virginel Iordache, plasându-se pe acelaşi palier cu oamenii pe care-i critică. Care e diferenţa dintre Traian Băsescu, care trimitea o ziaristă pe centura Bucureştiului, cu o clară aluzie sexuală, şi Virginel Iordache, care face trimitere la performanţele sexuale ale preşedintelui României?

Nici una. Ca mesaj este o vomă urât mirositoare, iar dacă profesorul Virginel Iordache ar fi stat să se privească în oglindă în timp ce repeta replica cred că ar fi roşit.

Virginel Iordache 2 (1)

Sincer să fiu, mă aşteptam ca Virginel Iordache şi partidul pe care-l reprezintă să conteste la Biroul Electoral Judeţean mesajul „Judeţul Suceava votează Traian Băsescu” şi să ceară retragerea acestui banner din judeţ.

Eu m-am simţit jignit ca locuitor al acestui judeţ pentru că cineva a decis deja în numele meu. Cel puţin la nivel declarativ.

Poate că şi Virginel Iordache a fost oripilat. Avea căi legale să acţioneze. A preferat să se coboare la glumiţe de vestiar, cu efect zero asupra opiniei publice.

Suntem la nivel de mahala în politica locală, iar perspectivele să avansăm spre centru sunt tot mai mici. Până la urmă dacă un profesor vorbeşte aşa, ce pretenţii să ai la un marinar?