Brigada Diverse

Profesorul corigent

Preşedintele organizaţiei municipale a PSD Suceava profesorul de fizică Virginel Iordache a rămas corigent. Limbajul folosit ieri, la conferinţa de presă organizată la sediul partidului, a fost unul suburban, nedemn pentru un om care pretinde că vrea o schimbare în bine.

Mesajul de peluză pe care Virginel Iordache l-a recomandat democrat liberalilor nu-i face cinste nici lui şi nici breslei din care face parte. „Sunt Elena Udrea şi vă spun, Traian e cel mai bun”. Atât a putut gândi şi spune Virginel Iordache, plasându-se pe acelaşi palier cu oamenii pe care-i critică. Care e diferenţa dintre Traian Băsescu, care trimitea o ziaristă pe centura Bucureştiului, cu o clară aluzie sexuală, şi Virginel Iordache, care face trimitere la performanţele sexuale ale preşedintelui României?

Nici una. Ca mesaj este o vomă urât mirositoare, iar dacă profesorul Virginel Iordache ar fi stat să se privească în oglindă în timp ce repeta replica cred că ar fi roşit.

Virginel Iordache 2 (1)

Sincer să fiu, mă aşteptam ca Virginel Iordache şi partidul pe care-l reprezintă să conteste la Biroul Electoral Judeţean mesajul „Judeţul Suceava votează Traian Băsescu” şi să ceară retragerea acestui banner din judeţ.

Eu m-am simţit jignit ca locuitor al acestui judeţ pentru că cineva a decis deja în numele meu. Cel puţin la nivel declarativ.

Poate că şi Virginel Iordache a fost oripilat. Avea căi legale să acţioneze. A preferat să se coboare la glumiţe de vestiar, cu efect zero asupra opiniei publice.

Suntem la nivel de mahala în politica locală, iar perspectivele să avansăm spre centru sunt tot mai mici. Până la urmă dacă un profesor vorbeşte aşa, ce pretenţii să ai la un marinar?

Articole asemănătoare

6 Comentarii

  1. Iordache mai intai sa ne spuna din ce bani si-a facut casalaul ala, apoi daca tot e nevasta-sa pe la Garda de Mediu, poate se uita oleaca mai la vale de vilaloaia lor si vede ce dezastru ecologic e pe paraul ala si mai apoi daca tot zice de Udrea, de prestatiile ei orale ar putea sa ne informeze fotbalistul Ilie Stan, din Buzau de loc, care o lua cu el dupa meciuri pe cioara vopsita ajunsa in Bucuresti pentru pripasire prin asternuturi, in masina sa si in prelungirea Ghencea la adapostul intunericului aceasta il rezolva.

  2. Acest patetic om politic…pe numele lui VIRGINel Iordache nu poate fi considerat nimic altceva decat imaginea leita a comunistilor actualizati la vremurile moderne…chiar vreti sa lasati tara pe mana lor?

  3. camil esti dezinformat,iordache nu mai locuieste in-casalaul ala-,a divortat de nevasta-sa, pentru o fufa de la Colegiul National de Informatica Spiru Haret iar in prezent abandonat de profesoara Gabriela Grigoras s-a resemnat in bratele inspectoarei Daniela Raileanu, cu care a avut o relatie cu nabadai in perioada cat a fost inspector general adjunct.

  4. gresit IORDACHE nu este profesorul corigent,motivul pentru care acest individ a facut glumite de vestiar e,ca acest individ este profesorul REPETENT, care era sa fie exmatriculat in facultate.Pentru confirmare, discutati cu colegi de facultate ai acestei nulitati.Apropo noi acesti prosti de la info am vrea sa vedem foaia matricola , cea adevarata a lui IORDACHE.

  5. IORDACHE este singurul si unicul profesor care nu are la dosar foaia matricola, aspect verificat si tinut in mare taina de ANETA CHIR.

Citiți de asemenea
Close
Back to top button